> NLM ung / Nyheter / Fortsetter med bibelgruppeoppleggFortsetter med bibelgruppeopplegg

Det har vært stor etterspørsel etter Levende Tro-heftene. Nå bestiller vi nytt opplag og jobber med nytt hefte for høsten 2017.

I januar lanserte NLM ung bibelgruppeopplegget Levende Tro. Det første heftet var en gjennomgang av Kolosserbrevet, fordelt på åtte samlinger, med bibeltekster, kommentar, sangforslag og spørsmål til samtale. Nå er lageret nesten tomt, og vi må bestille nye.

Heftene har blitt solgt i alt fra 1 til 100 eksemplarer, til enkeltpersoner, grupper og noen av NLM vgs internatskoler. Vi er veldig glade for at heftet har blitt tatt så godt i mot og at det fyller et behov.

 

Nye hefter kommer

For øyeblikket jobber vi med det neste Levende Tro-heftet, som skal være klart til UL. Du kan kjøpe det på standen vår på festivalen, eller bestille det via nettsidene. Vi tar i mot bestillinger fortløpende, og sender ut heftene i begynnelsen av august. Send navn, adresse og antall til aanestad@nlm.no. Heftene koster 20,- per stk + porto.

 

Det neste heftet vil få temaet "Jeg er" og tar for seg Jesus sine syv Jeg er-utsagn i Johannesevangeliet. Gjennom disse vil du bli bedre kjent med hvem Jesus er og hvordan han er relevant for livet og hverdagen din i 2017.

 

Våren 2018 planlegger vi at Levende Tro skal handle om tekster i Romerbrevet.

 

Det går fortsatt an å bestille Levende Tro - Kolosserbrevet. Hvis du er nysgjerrig på hvordan opplegget ser ut kan du sjekke iTro.no. Vi legger ut en og en samling annenhver søndag.


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.