> NLM ung / Nyheter / Fagdag om forkynnelse til barnFagdag om forkynnelse til barn

NLM Ung arrangerer fagdag om forkynnelse og bibelformidling til barn tirsdag 22. november i Misjonssalen. 

Vi ønsker å sette fokus på barnearbeid som fagfelt, sier barne- og familiekonsulent Kasy Galgalo. 

 

Fagdagen vil by på en fin blanding av faglig og praktisk påfyll. Forteller Anne Kristin Aasmundtveit fra Bibelselskapet vil gi en innføring i kunsten å fortelle bibelfortellinger. Mens Inger Strangstad som står bak Maks Hjelp, vil inspirere til et kreativt barnearbeid med masse praktiske råd og tips. På det mer teoretiske området, vil Ingunn Aadland fra Iko gi oss noen tankevekkende perspektiver på hvordan måten vi velger ut og presenterer bibelfortellinger kan oppleves inkluderende eller ekskluderende for ulike grupper. Hans Johan Sagrusten fra Bibelselskapet bidrar med to foredrag. I det første stiller han spørsmål om vi forkynner en tro som holder i møte med livet. Mens det andre vil gi mer praktiske innspill til hvordan vi kan bruke Bibelen som fysisk bok i forkynnelse til barn. 

 

I tillegg til foredragene, vil det bli anledning for ulike aktører å presentere aktuelle ressurser. I lunsjpausen stiller dessuten blant andre IKO og Verbum med stand, hvor det blir mulig å kjøpe nyttige bøker og ressurser med seg hjem.

 

Fagdagen er åpen for alle som jobber med trosopplæring, barnearbeid, holder andakter i barnegrupper eller preker på familiegudstjenester, som annsatt eller frivillig, i NLM eller andre sammenhenger. 

 

Hvis du ønsker mer informasjon eller melde deg på fagdagen, kan du kontakte Kasy Galgalo på kgalgalo@nlm.no. Du kan også finne mer informasjon på Facebook

 

 


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.