> NLM ung / Nyheter / Ditt drømmeår?Ditt drømmeår?

Du som er usikker på hva du skal neste år: Vi har utvidet søknadsfristen til å bli ettåring i NLM ung.

Tidligere i vinter søkte vi etter ettåringer til lovsangsteam, tekniker og koordinatorer til Vision neste skoleår. Vi innser at det ikke lar seg gjøre å fylle et lovsangsteam, og derfor kommer vi til å la Visionteamene bestå av ulike frivillige musikere også neste år.

 

Samtidig har vi ikke gitt opp håpet om at det finnes noen som har lyst på et drømmeår som ettåring i NLM ung. Vi utvider derfor søknadsfristen til 1. Mai og søker etter to personer som har lyst til å bruke et helt skoleår på noe veldig morsomt og meningsfullt: Å bli en del av NLM ung-staben og  besøke 11 skoler sammen med Visionteamene. Dette er en unik mulighet til å bruke et år på å tjene Gud og mennesker samtidig som det er sosialt og gøy! Oppgavene vi ønsker at ettåringene skal fylle er å være bindeledd mellom NLM ung og teamene, samt bidra med oppgaver du trives med og er god til i løpet av helgene.

 

Å være med på Visionteam betyr oppsummert: Å arrangere årets beste møtehelg for elevene på en NLM vgs eller folkehøgskole. De ulike teamene som besøker skolene består av av lovsangsteam, tekniker, møteledere, talere, forbedere og seminarholdere.

 

Er dette deg?

Som ettåring i NLM ung kan du forvente dette:

 • Å få reise til 11 skoler sammen med fantastiske Visionteam
 • Å få bruke ditt engasjement og dine nådegaver til å vise andre hva det betyr å tror på Jesus
 • Å få enda mer kjenneskap til Bibelen og kristen tro gjennom undervisningen på TeFT Norge på Bibelskolen Fjellhaug
 • Å bli bedre kjent med deg selv og dine styrker og svakheter
 • Å få innblikk i hvordan staben i NLM ung jobber, delta på noen av stabsmøtene og bli kjent med oss på kontoret
 • Å få være med på NLM ungs ettåringskurs og møte de andre ettåringene rundt om i landet
 • Å få god veiledning og tett oppfølging fra din kontaktperson i NLM ung-staben

 

Vi søker etter deg som:

 • Er kristen og har et ønske om å dele videre det du tror på til elever på videregående og folkehøgskole.
 • Ønsker å forplikte deg til et spennende år hvor du får lære mye nytt og får praktisk erfaring fra arrangement og formidling av hva du tror på.
 • Har gått på bibelskole eller tilsvarende, for eksempel at du har relevant erfaring innen kristent barne- og ungdomsarbeid. Søker du med realkompetanse, vil vi be deg om referanseperson.
 • Er utadvent og samarbeider godt med andre.
 • Ønsker å bidra med for eksempel koordinering og planlegging, møteledelse, holde seminar eller andre relevante oppgaver i Vision-teamet.
 • Er glad i mennesker og ønsker å bli kjent med elevene dere møter.

 

TeFT Norge

Som ettåring i NLM ung vil du bli elev på TeFT Norge (andreårslinja) på Bibelskolen Fjellhaug. Det innebærer at du bor/har base på Fjellhaug, søker om stipend/lån fra Lånekassen og får et solid skoleår som består av 15 skoleuker* og 22 uker praksis. Vinteren 2018 har du mulighet til å bli med bibelskolen på deler av utenlandsturen deres. Undervisningen skjer på Fjellhaug, som en del av TeFT Norge-klassen, og praksisen består hovedsakelig av å planlegge og gjennomføre Vision på 11 skoler fordelt på hele skoleåret. Les mer om TeFT Norge. Du vil få god, personlig oppfølging av både lærer på Fjellhaug og praksisansvarlig i NLM ung.

 

Søknad

Vi har satt søknadsfristen til 1. mai og vil veldig gjerne komme i kontakt med deg hvis du har spørsmål eller har lyst til å ta en uforpliktende prat om denne muligheten. Kontakt ungdomskonsulent Maria Celine Lundeby på mlundeby@nlm.no

Selve søknadsskjemaet finner du her

 

* De 15 skoleukene på TeFT Norge består av undervisning på Fjellhaug, noe selvstudium og det er mulig å ta studiepoeng som er relevante for TeFT Norge.


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.