> NLM ung / Nyheter / Der du erDer du er

Om en drøy uke starter NLM ungs Landsmøte. Vi vil invitere deg til temasamtale og kveldsmøte med internasjonale gjester, lovsang og god stemning!

I år ønsker NLM ung å sette fokus på å nå mennesker med evangeliet nettopp der vi befinner oss, om det er i Norge eller i utlandet. 

  

Fredag 17. juni starter landsmøtet kl 1800 i Misjonssalen Oslo med konstituering og innledning til teamet for helgen "Der du er". Her blir det intervju og samtale med internasjonale og nasjonale bidragsytere om hvordan vi kan tenke om misjon blant de rundt oss. 

  

Kvelden forsetter kl 2000 med ungdomsmøte med tale av Tarjei Asprusten, lovsang av Kongshaug Musikkgymnas og besøk fra internasjonale gjester. Både landsmøtet og kveldsmøtet er åpent for alle.

     

På lørdag 18. juni begynner vi opp igjen med valg og forhandlinger kl 1000. Her kan du være med å bestemme veien videre, enten som utsending for laget ditt eller som direkte medlem av NLM ung. I løpet av dagen blir det en matpause før vi tar opp i tråden fra fredagen og forsetter temasamtalen. 

  

Du finner mer informasjon på Facebook-eventen her

  

Landsmøtet avsluttes kl 1500, og for de som ønsker er det mulig å bli med på NLMs 125-årsjubileum i Oslo Konserthus. Les mer her om billetter og informasjon.

  

Alle er hjertelig velkomne til en spennende helg! 


Today's Quote

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.