> NLM ung / Nyheter / Bli med på TeFT Team Kina i juli!Bli med på TeFT Team Kina i juli!

I juli drar et TeFT Team til Kina. I løpet av drøye to uker får teamet være både turister og medarrangører av leir for vanskeligstilte barn. Bli med!

TeFT Team er NLM ung sin korttidstjeneste i utlandet. TeFT står for "Tent for å tjene", og en tur med TeFT Team kan passe for deg som ønsker å bli utfordra og gira på misjon, og ønsker å se misjonsarbeidet på nært hold.

  

Sommeren 2018 vil NLM ung sende et TeFT Team til Kina. Turen vil bli i juli og hovedfokuset vil være på å bli med og arrangere en leir for vanskeligstilte barn.

  

Barna leiren arrangeres for, er såkalte «Left behind children». Det vil si barn som er blitt igjen i landsbyen etter at foreldrene har dratt til byen på jakt etter jobb, og prosjektet handler om å styrke barns rettigheter. Teamets oppgave vil være å være å arrangere leir for barna (sammen med andre voksenledere), og å gjøre en forskjell for barn som er i en vanskelig situasjon. 

 

 

I tillegg til barneleiren, vil teamet være i Beijing, hvor de blant annet får mulighet til å gå på den kinesiske mur, besøke Den forbudte by, shoppe på det berømte silkemarkedet, og utforske flere andre severdigheter, og bli kjent med kinesisk kultur.
  
Dette er en gyllen mulighet til å få være turist, samtidig som du får sett litt av NLMs arbeid i Kina og får være med å gi kinesiske barn en uforglemmelig leir!

Har du interesse og evner for musikk, sport, foto, eller andre kreative aktiviteter, så er det også muligheter for å benytte seg av dette underveis. 

  

 

Praktisk informasjon:

Team: 4-7 stk.

Tidspunkt: ca. 16. juli - 2. august 2018

Søknadsfrist: 10. mai 2018

Pris: Ca 14.000* (inkl. fly, opphold, noe mat) 
*Noe endring i pris kan forekomme, avhengig av flypriser

Aldersgrense: 18–30 år 

Kontakt: Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med TeFT Team-koordinator, Nils Kåre Bøe på nboe@nlm.no.

   

Søknadsskjemaet finner du her


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.