> NLM ung / Nyheter / Barnas Misjonsprosjekt 2018/2019Barnas Misjonsprosjekt 2018/2019

Nå er filmene og materiellet til Barnas Misjonsprosjekt klar - sjekk det ut her!

Linkus har vært på farten igjen. Denne gangen dro han til vest-Afrika sammen med gode venner for å lage filmer til Barnas Misjonsprosjekt. Landene de besøkte heter Mali og Elfenbenskysten. Og selv om disse to landene ligger ved siden av hverandre, er de ganske forskjellige.

    

GØY MED LEIR OG BARNELAG!

Akkurat som i Norge, trenger selvfølgelig barna i Vest-Afrika også å høre om Jesus. Og akkurat som her, er det mange barn i Mali og Elfenbenskysten som liker å dra på leir. På noen av leirene kan det komme så mange som 400 barn! Linkus har også besøkt flere barnelag i de to landene. Barnas Misjonsprosjekt vil gjerne støtte dette arbeidet slik at det kan startes enda flere barnelag og arrangeres enda flere leirer. Slik kan enda flere barn få høre om Jesus og bli glad i ham.

   

HULL UTEN GULL

Har du vært på skattejakt noen gang? Det er mange som drømmer om å finne en stor skatt som kan gjøre dem rike! Noen steder i Mali går det an å finne små gullklumper nedi jorden. For å finne gullet, må man lete lenge og grave mange dype hull i bakken. Etterpå drar gullgraverne til nye områder for å lete videre. Men da ligger det jo store, farlige hull i bakken igjen etter dem! Av og til faller kuer eller geiter ned i hullene og slår seg i hjel! Barnas Misjonsprosjekt støtter arbeidet med å plante nyttige trær i de farlige hullene. Slik kan de gamle gullfeltene bli til gode beitemarker og åkrer igjen.

 

Gavene gitt til Barnas Misjonsprosjekt vil gå til alt NLMs arbeid i Vest-Afrika. Når dere samler inn penger til Barnas Misjonsprosjekt dette året, vil:

• Flere barn få høre om Jesus

• Norske misjonærbarn få undervisning

• Områder ødelagt av gullgraving igjen gi mat til mennesker og dyr

 

Filmer, arbeidshefte og andre ressurser finner du her


Today's Quote

Sal 27:14 Vent på Herren! Vær ved godt mot! Ditt hjerte være sterkt! Ja, vent på Herren!

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.