> NLM ung / Nyheter / Årets siste ettåringskursÅrets siste ettåringskurs

Foto: Kjersti Lilleaasen

I mai hadde NLM ung siste kurs sammen med årets ettåringer

Siste kurs for dette skoleårets ettåringer var satt opp til en nydelig uke ute i Oslofjorden, på NLMs Bakken, Malmøya. Vi hadde lagt opp til en flott tid med grilling, bocciaspilling, undervisning og kanskje til og med litt bading.

Denne gangen spilte dessverre virkelig ikke natur på lag med oss og vi endte opp kald opplevelse i et veldig lite isolert hus. Heldigvis finnes det varmeovner, pledd, kakao, te og kaffe ble tiden likevel flott.

Ikke minst takket være denne utrolig fine gjengen som tok været med et smil. Disse fantastiske ungdommene har valgt å bruke ett år av livet sitt for å være forbilder, medvandrere og tjenere på skoler eller i områder, og for oss i NLM ung er det virkelig et høydepunkt å få bruke litt tid sammen med de.

   

I løpet av uken ble det tid til besøk fra Espen Ottosen og Øyvind Åsland, diverse brettspilling og lovsangskveld. Siden dette var siste kurs for årets kull, brukte vi mye tid i undervisningen på refleksjoner over året som har gått og på veien videre. Det ble en blanding av råd og utfordringer; konkrete råd om gode vaner i livet som student, og konkrete utfordringer om å leve videre som forbilder og vitner der de havner neste år.

 

Lurer du på hva dette ettåringskurset egentlig er, så er det NLM ung som arrangerer kurs for de som har en ettåringstjeneste i NLM, samt noen samarbeidsskoler. Målet med de tre samlingene i året er å gi undervisning og oppfølging for de som bruker årets sitt på å møte unge mennesker på skoler, barnelag og lignende. I tillegg til å gi et bedre grunnlag for tjenesten, ønsker vi også at dette skal være et sted hvor ettåringene får slappe av og få påfyll.

I løpet av året har vi blant vært innom apologetikk, bibeltimer, mye forskjellig undervisning og oppfølgingsamtaler.

  

Til årets gjeng: Tusen takk for innsatsen dere har lagt ned i år, og takk for at vi får henge med dere på disse kursene.

  

Til neste års ettåringer: Vi gleder oss! Håper du gjør det samme :)


Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.