> NLM ung / NyheterNyheter

Det er nå satt sluttstrek for påmelding til barne- og ungdomsaktivitetene på GF.

Uncover er en bibelstudie rettet hovedsaklig mot dine ikke-kristne venner. Ikke bare har den Norgeslansering på UL, men det skal gis ut 2000 eksemplarer gratis!

Under årets UL har DU muligheten til å bidra med å spre Guds ord ut i Norges langstrakte land!

Leeland ønsker Deg velkommen til konsert på UL 2012. Se videohilsen her.

Har du ennå ikke fått tak i iTroBibelen? Fortvil ikke. Det er fremdelses mulighet til å få tak i denne skattekisten.

Valgkomiteen i NLM har foreslått elleve kandidater til plassene som medlemmer i NLMs barne- og ungdomsråd (BUR). Utsyn.no presenterer her kandidatene, i alfabetisk rekkefølge. Alle har svart skriftlig. Dette er et utdrag. Les svar på alle spørsmålene i papirutgaven av Utsyn nr. 9.

– Vi trenger om lag 60 forbedere, 90 smågruppeledere, 120 i vaktkomiteen og 120 i matkomiteen – i tillegg til frivillige i komiteer for aktiviteter, kontanthåndtering, teknisk, info og transport på Ung Landsmøte (UL).

Ungdommene ble satt i brann for ytremisjon og for et levd liv som disippel for Jesus, i tillegg fikk familien Stensland en solid garanti for misjonsarbeidet i Kiabakari.

10. Juli er det GF-Ung dag, og Øyvind Åsland inviterer til å være med å klekke ut ideer ang. barne- og ungdomsarbeidet i NLM.

Et enstemmig hovedstyre i Misjonssambandet går inn for at NLM Ung blir en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon.

Friday 10 February 2012

Hovedstyret (HS) i Misjonssambandet har tidligere vært imot at NLM Ung skilles ut som egen organisasjon. Etter hovedstyrets møte i januar, tyder mye på at HS er i ferd med å endre syn.  

Barne- og ungdomsarbeidets sentralledd må endres for at Misjonssambandet skal få samme statsstøtte som Indremisjonsforbundet og Normisjon. Men utover landet vil alt kunne gå som før.

K-Stud er en organisasjon som via Kunnskapsdepartementet bevilger økonomisk støtte til kristne studiegrupper. 

I nyttårshelgen ble det arrangert nyttårsleir for ungdom mellom 14 og 19 år på Hurdal verk Folkehøyskole. Her er dagsrapportene fra leiren.

Saturday 14 January 2012

2012 kan bli et avgjørende år for barne- og ungdomsarbeidet i Misjonssambandet.  Vil NLM Ung bli skilt ut som en egen organisasjon?

iTroBibelen er tre ting på en gang. Og den lanseres på UL 2011.

Har du lyst til å jobbe med ungdom? Bli lærer? Jobbe med bistand? Vil du fortelle andre om Jesus i utlandet eller i Norge? Lurer du på hva du skal bruke livet ditt til, og på hva Gud vil at du bruker livet ditt til? NLM har bruk for deg.

Den er smertefull å lese. Men du har garantert godt av det.

Over 80 frivillige har bidratt på nettsiden itro.no i løpet av skoleåret. I forbindelse med release av det årlige iTro-magasinet ville redaktør Maria Celine Kolberg gjøre stas på alle sine medarbeidere.

– Vi vil gjerne eksportere ny musikk fra UL, og vi håper sangene derfra også blir brukt lokalt etter at festivalen er over.


Today's Quote

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.