> NLM ung / NyheterNyheter

NLM ungs prosjekt UNG:tro (tidligere 10/25-prosjektet) utfordrer ungdom til velge å bo der hvor det er få andre kristne for å være lys og salt. Her kan du lese om Elisabeth Mattingsdal som valgte å bo i Sandeid.

Her finner du saksdokumentene som PDF til NLM ungs landsmøte 9. - 10. juli.

Nå nærmer det seg tid for fristen for rapportering av bruk av Frifondsmidler. Dette gjelder alle NLM ung-lag som i løpet av 2014 fikk utbetalt støtte gjennom Frifond

Maks Hjelp 7 lanseres på GF 2015. Du kan allerede nå bestille heftet.

Thursday 16 April 2015

Er du gira på å oppleve en ny kultur? bli kjent med andre kristne? bli med på en konferanse i Hong Kong?

Isåfall ønsker vi å komme i kontakt med deg! 

Tuesday 17 March 2015

På vegne av Landsstyret i NLM ung har vi gleden av å kunne invitere dere til Landsmøte i NLM ung 2015. Landsmøte arrangeres i år i forbindelse med NLMs Generalforsamling i Randaberg Arena (Randaberg) fredag 10. juli og lørdag 11. juli. Landsmøtet begynner kl 11 begge dagene.

Friday 20 February 2015

NLM ung er i 2014/2015 med på å støtte prosjekter i Indonesia og Nord-Afrika. Vi vil anbefale to nettsider der du kan få et innblikk i arbeidet som drives.   

Friday 23 January 2015

UL2015 flyttes fra Ålgård til Randaberg. Vi har intervjuet prosjektleder for UL, Christina Rydland, for å høre litt mer om hva som skjer, hva som blir likt som før og hva som blir annerledes.

UTSYN

Thursday 22 January 2015

De siste årene har Ung Landsmøte (UL) vært stedfast i Kongeparken Amfi. Nå har eieren av Amfiet sagt opp alle sine leieforhold, og UL måtte dermed finne en alternativ plassering.

Sommeren 2015 reiser TeFT team til Kina. I løpet av drøye to uker får teamet være både turister og medarrangører av leir for vanskeligstilte barn. Søknadspapirene ligger ute - vil du bli med? Søknadsfrist 10.mars!

UTSYN

Thursday 06 November 2014

– Vi går glipp av flere millioner kroner som kunne blitt brukt til å fortelle flere barn og unge om Jesus, sier Kjersti Lilleaasen i NLM ung. Knapt halvparten av NLM ungs lokallag søkte om støtte i fjor.

Det er fortsatt mulig å melde seg på misjonskonferansen Frontline, og det går også an å streame bibeltimer og kveldsmøter på nett.

Nå er sakslisten og vedleggene til Landsmøte i NLM ung klart.

Årets misjonskonferanse for ungdom går av stabelen i Oslo i månedsskiftet oktober/november. Nå er påmeldingen åpen!

På vegne av Landsstyret i NLM ung har vi gleden av å kunne invitere dere til Landsmøte i NLM ung 2014. Landsmøte arrangeres i år i forbindelse med Frontline Misjonskonferanse i Sinsen kirke/Fjellhaug Utdanningssenter (Oslo) lørdag 1.november.

NLM ung inviterer ansatte barne- og ungdomsarbeidere i NLM til kurs på Fjellhaug konferansesenter 15.-16. oktober.

Monday 02 June 2014

Årets iTro-magasin har kommet, og i likhet med menneskene i Oslos gater kan du få det gratis! Bestill, ta det med ut i sola og nyt sommeren!

Wednesday 02 April 2014

1.november 2014 arrangerer NLM ung Landsmøte i Oslo. Valgkomiteen ønsker i den forbindelse innspill på kandidater til Landsstyre, valgkomite og kontrollkomite.

UTSYN

Friday 28 March 2014

Sommeren 2015 skal Misjonssambandet arrangere både generalforsamling (GF) og Ung landsmøte (UL) i Stavanger-området. – Vi trenger hjelp, men jeg har tillit til at vi skal klare dette på en god måte, sier leder for rekrutteringskomiteen til UL, Ole Lindefjeld.

Thursday 20 March 2014

Vi drømmer om at flere unge mennesker mellom 10 og 25 år skal få møte Jesus, og gis muligheten til å delta i kristne fellesskap. Med 10-25-dagen ønsker vi å inspirere, oppmuntre og motivere til å være med å nå dette målet!


Today's Quote

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.