TeFT-team Kina 2016

Sommeren 2016 reiser TeFT-team til Kina. I løpet av drøye to uker får teamet være både turister og medarrangører av leir for vanskeligstilte barn. Søk nå! 

Bli med til Kina sommeren 2016!

Sommeren 2016 reiser TeFT-team til Kina. Turen vil bli i midten av juli 2016 og hovudfokuset vil være på å arrangere leir for vanskeligstilte barn.

Barna er såkalte «Left behind children», barn som er blitt igjen i landsbyen etter at foreldrene har dratt til byene på jakt etter jobb, og prosjektet handler om å styrke barns rettigheter. Teamets oppgave vil være å arrangere leir for barna, og å gjøre en forskjell for barn som er i en vanskelig situasjon. 

 
Etter barneleiren går turen til Beijing, hvor vi blant annet kan friste med besøk på den kinesiske mur, silkemarkedet, og andre severdigheter. 
 
Dette er en gyllen mulighet til å få være turist, samtidig som du får sett litt av NLMs arbeid i Kina og får være med å gi kinesiske barn en uforglemmelig leir! Teamet blir på 7 stk. Vi trenger både gutter og jenter! Har du interesse og evner for musikk, sport, foto, eller andre kreative aktiviteter så er det absolutt et pluss!
 

Praktisk informasjon:

Team: 7 stk.

Tidspunkt: ca. 12. - 28. juli 2016 

Søknadsfrist: 10.mars 

Pris: 13.000* (inkl. fly, opphold, en del mat) *Endring i pris kan forekomme

Aldersgrense: 18 - 30 år 

Kontakt: Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med oss på ung@nlm.no

Søknadsskjemaet finner du her

* Tent for å tjene

  


Today's Quote

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.