> NLM ung / Internasjonalt / TeFT Team / Undersaker / Bli med på TeFT Team Kina i juli!Bli med på TeFT Team Kina i juli!

I juli drar et TeFT Team til Kina. I løpet av drøye to uker får teamet være både turister og medarrangører av leir for vanskeligstilte barn. Bli med!

TeFT Team er NLM ung sin korttidstjeneste i utlandet. TeFT står for "Tent for å tjene", og en tur med TeFT Team kan passe for deg som ønsker å bli utfordra og gira på misjon, og ønsker å se misjonsarbeidet på nært hold.

  

Sommeren 2018 vil NLM ung sende et TeFT Team til Kina. Turen vil bli i juli og hovedfokuset vil være på å bli med og arrangere en leir for vanskeligstilte barn.

  

Barna leiren arrangeres for, er såkalte «Left behind children». Det vil si barn som er blitt igjen i landsbyen etter at foreldrene har dratt til byen på jakt etter jobb, og prosjektet handler om å styrke barns rettigheter. Teamets oppgave vil være å være å arrangere leir for barna (sammen med andre voksenledere), og å gjøre en forskjell for barn som er i en vanskelig situasjon. 

 

 

I tillegg til barneleiren, vil teamet være i Beijing, hvor de blant annet får mulighet til å gå på den kinesiske mur, besøke Den forbudte by, shoppe på det berømte silkemarkedet, og utforske flere andre severdigheter, og bli kjent med kinesisk kultur.
  
Dette er en gyllen mulighet til å få være turist, samtidig som du får sett litt av NLMs arbeid i Kina og får være med å gi kinesiske barn en uforglemmelig leir!

Har du interesse og evner for musikk, sport, foto, eller andre kreative aktiviteter, så er det også muligheter for å benytte seg av dette underveis. 

  

 

Praktisk informasjon:

Team: 4-7 stk.

Tidspunkt: ca. 16. juli - 2. august 2018

Søknadsfrist: 10. mai 2018

Pris: Ca 14.000* (inkl. fly, opphold, noe mat) 
*Noe endring i pris kan forekomme, avhengig av flypriser

Aldersgrense: 18–30 år 

Kontakt: Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med TeFT Team-koordinator, Nils Kåre Bøe på nboe@nlm.no.

   

Søknadsskjemaet finner du her


Today's Quote

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.