Kenya: Mediearbeid

Foto: NLM

Internettbruken vokser enormt i Afrika, spesielt på mobile plattformer. NLM har startet arbeid med webcasting og andre nettressurser for å bryte ned fordommer mellom kristne og muslimer.

Å elske sin neste

NLM ønsker å bidra til å bryte ned fordommer mellom kristne og muslimer. Mange konflikter oppstår fordi man har en feilaktig forståelse av hverandre.

Gjennom mediearbeid og interkulturelle aktiviteter ønsker vi å bidra til å senke konfliktnivået mellom forskjellige folkegrupper i Kenya. 

 

Fra Voi driver NLM nå med webcasting og moderne media for å nå ut til mennesker i det østlige Afrika med budskapet om å elske sin neste. Mange kristne er redde for å omgås mennesker med en annen religion. 

Meningsfull kommunikasjon mellom folkegrupper, eller mellom kristne og muslimer, kan ikke finne sted før fordommene er fjernet. Det er noe av dette NLM ønsker å bidra til gjennom mediestasjonen i Voi.

  

Vi arrangerer også seminarer i menigheter og lokalsamfunn i områder der kristne og muslimer bor side om side. 

Dette arbeidet gjøres i samarbeid med Norea Mediemisjon.

   

Litteratur til unådde

NLM utarbeider og distribuerer litteratur til unådde folkegrupper – de som ennå ikke er nådd med evangeliets budskap. Dette arbeidet foregår i den østlige delen av Afrika og i Europa. Folkegruppene har liten eller ingen tilgang på kristen litteratur på sitt morsmål.

    

Budsjett: kr 700 000

Kontakt: Stedlig representant, nlmostafrika@nlm.no

   

Les mer

Formidler fred og forsoning på internett


Det meste av NLMs misjonsarbeid er en del av arbeidet til de evangelisk lutherske kirkene i Kenya og Tanzania (ELCK og ELCT)

Les mer...

Today's Quote

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.