MM Nyheter

Bolivia er månedens misjonsland i juli. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

I juni er månedens misjonsland Sentral-Asia. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

I mai er månedens misjonsland Japan. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser.

I april er månedens misjonsland Mongolia. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser.

Etiopia er månedens misjonsland i mars. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

Tanzania er månedens misjonsland i februar. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

Peru er månedens misjonsland i januar. Nå har vi også laget en film som presenterer arbeidet i landet.

Indonesia er månedens misjonsland i desember. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

Kinaregionen er månedens misjonsland i november. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

Etiopia er månedens misjonsland i oktober. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

Bolivia er månedens misjonsland i juli. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

I Juni er månedens misjonsland Sentral-Asia. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser. 

I Mai er månedens misjonsland Japan. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser.

I April er månedens misjonsland Mongolia. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om landet, prosjektene i landet og link til ressurser.

I Mars er månedens misjonsland Kenya. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om prosjektene i landet og link til ressurser.

I Februar er månedens misjonsland Tanzania. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om prosjektene i landet og link til ressurser.

I Januar er månedens misjonsland Peru. Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om prosjektene i landet og link til ressurser.


Sør-Amerika

I Sør-Amerika arbeider NLM i Peru og Bolivia. Selv om de fleste i disse landene kaller seg katolikker, er troslivet sterkt preget av folketro og fedredyrking. De færreste kjenner Jesus som frelser.

Les mer | Bli fast giver

Today's Quote

Heb 11:1 Men tro er full visshet om det en håper, overbevisning om ting en ikke ser.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.