> NLM - The World for Christ -... / Skoler / Nyheter / Ungdomsskolen på Nordborg tar formUngdomsskolen på Nordborg tar form

Alle foto: Solveig Taylor

Nå arbeides det på spreng for å få omgjort andreetasjen i Myrasenteret til en funksjonell og moderne ungdomsskole.

Nordborg videregående skole har nå blitt Nordborg skoler. I år er første året vi ikke bare har tilbud om videregående, men også om ungdomsskole.

Per i dag er det en åttendeklasse som er på plass, og de deler hus med elevene på videregående. Neste skoleår blir det to klasser, åttende og niende, og skoleåret 2015-2014 er alle tre klassene i gang.

 

Nye lokaler i butikksenter

Allerede fra neste år trengs det større plass og nye lokaler. Etter å ha vurdert flere ulike løsninger, falt valget til slutt på å kjøpe andre etasje i det som kalles Myrasenteret.

Dette butikksenteret ligger rygg i rygg med Nordborgtunet, men der Nordborg er bygd på en haug, ligger senteret nede ved veien. Derfor blir det bygd et lite inngangsparti på taket av senteret, og en gangbro fra vårt gamle tun og over til de nye lokalene.

I første etasje av senteret er det matbutikk, men dit kommer altså ikke våre ungdomsskoleelever seg uten en klatretur. Slik blir skolebyggene knyttet sammen av tunet, og elevene har lett tilgang til gymsal, skolekjøkken, lab, kantine og uteareal.

 

Nytt og flott

Nordborg har fått styre akkurat hvordan den store etasjen skal innredes med vegger og ulikerom. Byggingen har nå kommet så langt at man kan se konturene av klasserommene og den store møtesalen. Her blir det også godt med grupperom og arbeidsrom for lærerne.

Alt blir lyst og romslig og, med unntak av ytterveggene, helt nytt.

Tre nye lærere er nå også klare for neste skoleår, og elevsøkningen er god, så den gamle drømmen om Nordborg ungdomsskole har absolutt blitt virkelighet.


Kontakt

Ta kontakt med NLMs skolekonsulenter Sidsel Høland Olausson og Torleif Belck-Olsen, hvis du ønsker mer informasjon om NLMs skolearbeid. 

Skolerådgiver

NLM Norge

22 00 72 86

Leder av skoleseksjonen

NLM Norge

       

Begynne på NLM vgs?

Arbeide på NLM vgs?

Støtte NLM vgs?

NLMs skolestrategi 2012-2020

 

Today's Quote

Sal 30:6 For et øyeblikk varer hans vrede, en livstid hans nåde. Om kvelden kommer gråt som gjest, om morgenen er det frydesang.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.