> NLM - The World for Christ -... / Skoler / Nyheter / Rekordresultat for misjonsløp på...Rekordresultat for misjonsløp på Tryggheim

Elevene viste godt igjen i sentrum. Foto: Eivind Svendsen

Elever og ansatte på Tryggheim vgs løp inn over 600 000 kroner til misjonsprosjektet, og knuste dermed rekorden fra i fjor.

En tirsdag i april ble det igjen arrangert misjonsløp på Tryggheim vgs. For første gang var løpet delvis lagt inn i timeplanen som obligatorisk for alle elevene, og forventningene var derfor store til innsamlingen.

Elevene skuffet ikke. Det kom løfter om 701 000 kr! I disse dager passerer innkomne midler på misjonsløp-kontoen 600 000 kr! En stor takk til elever, familie, venner og andre sponsorer!

Elevene viste igjen i sentrum

Løpet foregikk rundt torget i Nærbø sentrum, med en sløyfe på ca. 1100 meter. Behagelig vårvær og masse folk skapte liv og stemning, og et merkelig syn for forbipasserende.

Et merkelig syn for forbipasserende. Foto: Anne Berit Gomo Aanestad

Ikke alle hadde de store sportslige ambisjonene for løpet. Bare kreativiteten satte en stopper, også for antrekk og kostymer. Elever og ansatte som ikke selv deltok hadde ansvar for å telle runder, mat- og drikkestasjon – og heiet frem deltakerne.

Dost satte ny rekord! Foto: Eivind Svendsen

Flere rekorder sto for fall denne dagen: Med 29 runder knuste Dost den tidligere rekorden på 27 runder - Gratulerer!

– Viktig for engasjementet

Årets misjonsprosjekt går til Indonesia.

Prosjektet vårt er tredelt, og pengene vil fordeles på disse tre områdene:

  • forebyggende helsearbeid,
  • bedre barns hverdag og
  • evangelisering.

Fokuset er forebyggende helsearbeid gjennom undervisning og praktisk opplæring. Man satser på å forbedre ernæring, hygiene, vanntesting og sanitære forhold. Videre betyr det å jobbe for å bedre kvaliteten i grunnskolen, lesegrupper, leksehjelp og musikkgrupper og foreldremøter med viktige tema som familieverdier og barns framtid.

Dessuten vil NLM utruste kirken, sende ut mennesker til «glemte» og unådde folkegrupper, samt gi støtte til Abdi Sabda teologiske seminar og drive med aktivt søndagsskolearbeid.

Indonesia er et fattig land, og behovet for hjelp er stort.

Stor deltakelse og stor innsats. Foto: Anne Berit Gomo Aanestad

De som ikke deltok selv var med og heiet. Foto: Anne Berit Gomo Aanestad


Kontakt

Ta kontakt med NLMs skolekonsulenter Sidsel Høland Olausson og Torleif Belck-Olsen, hvis du ønsker mer informasjon om NLMs skolearbeid. 

Skolerådgiver

NLM Norge

22 00 72 86

Leder av skoleseksjonen

NLM Norge

       

Begynne på NLM vgs?

Arbeide på NLM vgs?

Støtte NLM vgs?

NLMs skolestrategi 2012-2020

 

Today's Quote

Sal 30:6 For et øyeblikk varer hans vrede, en livstid hans nåde. Om kvelden kommer gråt som gjest, om morgenen er det frydesang.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.