> NLM - The World for Christ -... / Skoler / Nyheter / Ny NLM-skole på KarmøyNy NLM-skole på Karmøy

Utdanningsdirektoratet har godkjent søknaden om å starte Danielsen ungdomsskole på Karmøy med 270 elevplasser. 

«Dette er en god dag for Danielsen-skoler familien, men særlig for ungdommene som skal gå på denne skolen», skriver Danielsen skoler på sine nettsider.

 

Kan starte høsten 2013

Utdanningsdirektoratet har godkjent Danielsen Ungdomsskole på Karmøy med opptil 270 elever i trinnene 8-10-klasse. Skolen kan starte opp høsten 2013. 

 

Les også: Ny privat ungdomsskole i Region Sørvest

  

Jostein Skartveit har vært prosjektleder for skolen på Karmøy. Og forteller at det allerede er innmeldt elever til skolen.

 

– Det er allerede innmeldt over 40 elever til 8. klasse, og ca 10 elever til 9. klasse, forteller han til NLM Region Sørvest.

  

Det er styret for Danielsen ungdomsskole som skal sette opp hvor mange klassetrinn, og hvor mange elever det skal være i hver klasse.

  

Usikre lokaler

Det er NLM og Indremisjonsforbundet som eier Danielsen. – Region Sørvest vil da bli mediere i enda en privat høgskole, skriver NLM Sørvest på sine nettsider

 

Lokalene som er foreslått for skolen er enda ikke godkjent av kommunen. De foreslåtte lokalene ligger rett ved Vedavågen Sykehjem.

 

 

Foto: Skjermdump fra Danielsen Ungodmsskole Kamøys hjemmeside

Bildet: Danielsen Ungdomsskole Karmøy har allerede åpnet for å søke plass på skolen.


Kontakt

Ta kontakt med NLMs skolekonsulenter Sidsel Høland Olausson og Torleif Belck-Olsen, hvis du ønsker mer informasjon om NLMs skolearbeid. 

Skolerådgiver

NLM Norge

22 00 72 86

Leder av skoleseksjonen

NLM Norge

       

Begynne på NLM vgs?

Arbeide på NLM vgs?

Støtte NLM vgs?

NLMs skolestrategi 2012-2020

 

Today's Quote

Sal 30:6 For et øyeblikk varer hans vrede, en livstid hans nåde. Om kvelden kommer gråt som gjest, om morgenen er det frydesang.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.