> NLM - The World for Christ -... / Skoler / Nyheter / Hanne Tulluan rektor på ny skole i...Hanne Tulluan rektor på ny skole i Fredrikstad

Hanne Tulluan. (Foto: Frida Blaker)

Hanne Tulluan (39) er ansatt som rektor ved Hans Nielsen Hauge videregående skole i Fedrikstad, som starter til høsten.

Hanne Tulluan er utdannet engelsklektor fra Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet som lærer ved Kongshaug musikkgymnas. De siste årene har vært ansatt på Misjonssambandets hovedkontor som personalrådgiver. Hanne Tulluan har internasjonal erfaring fra et seks år langt opphold i Kina. Der var hun blant annet engelsklærer på en høgskole.

 

I Fredrikstad sentrum

Hans Nielsen Hauge videregående skole har fått lokaler i Fredrikstad sentrum. Denne skolen fikk godkjenning allerede høsten 2012. Skolen er opprinnelig et lokalt initiativ, men NLM har blitt hentet inn for å overta og videreføre prosjektet. Skolen starter kommende høst og søknadsfrist for elevene er 1. mars.

 

«Glede og spenning»

På skolens nettside skriver den nytilsatte rektoren:

«Å være med å bygge opp en ny skole er et prosjekt jeg ser på med glede og spenning. Jeg forventer at Hans Nielsen Hauge videregående skole skal bli en suksess!

Hans Nielsen Hauge vgs skal være en skole av høy pedagogisk og faglig kvalitet. Skolen skal være faglig utfordrende for den enkelte elev. Vi vil ha lærere med god kompetanse som kan skape gode læringsarenaer, motivere og utfordre elever, og hjelpe dem til å utvikle seg.

Sammen med lærere og elever vil vi i fellesskap bygge en skole med et godt sosialt miljø. Vi vil ha en skole hvor alle føler seg trygge og inkluderte. Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle elevene får en fin tid ved skolen.

Hans Nielsen Hauge vgs er en kristen skole hvor alle lærerne står for kristne verdier. Vi vil framheve kristen tro og moral. Vi er også en skole som er åpen for alle uansett livssyn, og hvor alle blir respektert for den de er. Vi tror at hvert menneske er unikt og verdifullt, og vil vise omsorg for den enkelte.»


Kontakt

Ta kontakt med NLMs skolekonsulenter Sidsel Høland Olausson og Torleif Belck-Olsen, hvis du ønsker mer informasjon om NLMs skolearbeid. 

Skolerådgiver

NLM Norge

22 00 72 86

Leder av skoleseksjonen

NLM Norge

       

Begynne på NLM vgs?

Arbeide på NLM vgs?

Støtte NLM vgs?

NLMs skolestrategi 2012-2020

 

Today's Quote

Sal 30:6 For et øyeblikk varer hans vrede, en livstid hans nåde. Om kvelden kommer gråt som gjest, om morgenen er det frydesang.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.