> NLM - The World for Christ -... / Ressurser / Fellesskapsveiledning / Nyheter / Ny fellesskapskonferanse i 2018Ny fellesskapskonferanse i 2018

Det blir nye fellesskapskonferanse i 2018. Denne gangen under navnet Fellesskap 18. 

Vi har gleden av å invitere deg til ny fellesskapskonferanse i NLM og NLM ung! Fellesskap 18 går av stabelen fra 13-15.april 2018 på Fjellhaug Utdanningssenter i Oslo. Vi håper å treffe deg der, så du kan være med å gjøre det til den fellesskapskonferansen vi ønsker å legge til rette for. En konferanse der vi kan utruste, inspirere og motivere hverandre til vekst i alle våre fellesskap – slik at flere kan bli kjent med Jesus.

Tema:

Temaet for konferansen er Bevegelse. Blir vårt hjerte beveget at Guds hjerte for alle mennesker? Tør vi å komme nært på menneskene vi har rundt oss – i nærmiljøet, i Norge? Og hvordan beveger vi menneskene i våre fellesskap med oppdraget om å gå til verdens ender? Er strukturer styrkende eller begrensende for en bevegelse?

Det vil fortsatt være både plenumssamlinger, valgfrie seminarer og nettverkssamlinger for de som har samme tjeneste i ulike fellesskap.

Program og bidragsytere:

Blant bidragsyterne finner vi blant annet Frank Ole Thoresen, Astrid Rydland Aasen, Joakim Magnus, Øyvind Åsland, Føbe Elise Edvartsen og Egil Grandhagen. Mer informasjon, program og påmelding finnes på nettsiden. Søk oss også gjerne opp på Facebook, der kommer det oppdateringer framover.

Til slutt vil vi oppfordre deg til å invitere flere med – Fellesskap er for ALLE frivillige ledere og ansatte i våre små og store fellesskap.

HJERTELIG VELKOMMEN!


I denne videoen hører du Øystein Engås, leder i NLM Norge, fortelle om veiledningstilbudet for misjonsfellesskap.

Kontaktinformasjon

Du kan få mer informasjon om veiledningstilbudet ved å ta kontakt med ledelsen i din lokale region.

 

Du kan også ta kontakt med fellesskapsutvikler Jarleif Gaustad:

E-post:  jargaustad@nlm.no

Mobil:  915 14 582

Today's Quote

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.