Om veiledning for misjonsfellesskap

Har du en drøm og et ønske om å få være med og starte et nytt misjonsfellesskap, et husfellesskap, en forening, en forsamling? 

Har du et ønske om å nå ut til nye mennesker med evangeliet, lede dem til tro og disippelgjøre dem i et levende fellesskap. Kanskje er du allerede en del av et fellesskap, men ser behov for en revitalisering og en ny start?

NLM ønsker å tilby deg og ditt fellesskap en veiledning som kan være med på å lede dere dit. Vi ønsker å se nye misjonsfellesskap vokse frem, båret frem av bønn og ut fra et ønske om å vinne mennesker for Jesus i nærmiljø og internasjonalt.

Hva innebærer denne prosessen?

Å være med i et læringsfellesskap er mye mer enn å være på et kurs. Veiledningskonseptet er lagt opp med en basis i noe som kalles læringsfellesskap. Se denne videoen som presenterer konseptet. https://vimeo.com/112556865

 

Kursdelen av et læringsfellesskap er viktig. Men for at vi sammen skal få et eierskap til det vi har fått undervist og for at vi sammen søker å finne hvordan denne kan få sitt uttrykk lokalt der du bor, bruker vi mye at tiden til samtale og bønn. Dette er sentrale spørsmål i den prosessen.

 

”Hvor er vi”

”Hva har Gud gitt oss?”

”Hvilke muligheter har vi?”

”Hva velger vi å gjøre”

 

Læringsfellesskap brukes i flere veiledningstilbud av denne typen. Vekst er utviklet særlig med tanke å bedehusfellesskap i NLM, men vil også fungere i andre sammenhenger. Vekst er i hovedsak bygd på veiledningsverktøyet M4 utviklet menighetsplantere i DAWN nettverket. M4 bruker vi særlig inn mot nyplantinger og i noen tilfeller replantinger.

https://vimeo.com/59563923 

Brosjyrer


I denne videoen hører du Øystein Engås, leder i NLM Norge, fortelle om veiledningstilbudet for misjonsfellesskap.

Kontaktinformasjon

Du kan få mer informasjon om veiledningstilbudet ved å ta kontakt med ledelsen i din lokale region.

 

Du kan også ta kontakt med fellesskapsutvikler Jarleif Gaustad:

E-post:  jargaustad@nlm.no

Mobil:  915 14 582

Today's Quote

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.