Om veiledning for misjonsfellesskap

Har du en drøm og et ønske om å få være med og starte et nytt misjonsfellesskap, et husfellesskap, en forening, en forsamling? 

Har du et ønske om å nå ut til nye mennesker med evangeliet, lede dem til tro og disippelgjøre dem i et levende fellesskap. Kanskje er du allerede en del av et fellesskap, men ser behov for en revitalisering og en ny start?

NLM ønsker å tilby deg og ditt fellesskap en veiledning som kan være med på å lede dere dit. Vi ønsker å se nye misjonsfellesskap vokse frem, båret frem av bønn og ut fra et ønske om å vinne mennesker for Jesus i nærmiljø og internasjonalt.

Hva innebærer denne prosessen?

Å være med i et læringsfellesskap er mye mer enn å være på et kurs. Veiledningskonseptet er lagt opp med en basis i noe som kalles læringsfellesskap. Se denne videoen som presenterer konseptet. https://vimeo.com/112556865

 

Kursdelen av et læringsfellesskap er viktig. Men for at vi sammen skal få et eierskap til det vi har fått undervist og for at vi sammen søker å finne hvordan denne kan få sitt uttrykk lokalt der du bor, bruker vi mye at tiden til samtale og bønn. Dette er sentrale spørsmål i den prosessen.

 

”Hvor er vi”

”Hva har Gud gitt oss?”

”Hvilke muligheter har vi?”

”Hva velger vi å gjøre”

 

Læringsfellesskap brukes i flere veiledningstilbud av denne typen. Vekst er utviklet særlig med tanke å bedehusfellesskap i NLM, men vil også fungere i andre sammenhenger. Vekst er i hovedsak bygd på veiledningsverktøyet M4 utviklet menighetsplantere i DAWN nettverket. M4 bruker vi særlig inn mot nyplantinger og i noen tilfeller replantinger.

https://vimeo.com/59563923 

Brosjyrer


I denne videoen hører du Øystein Engås, leder i NLM Norge, fortelle om veiledningstilbudet for misjonsfellesskap.

Kontaktinformasjon

Du kan få mer informasjon om veiledningstilbudet ved å ta kontakt med ledelsen i din lokale region.

 

Du kan også ta kontakt med fellesskapsutvikler Jarleif Gaustad:

E-post:  jargaustad@nlm.no

Mobil:  915 14 582

Today's Quote

1Kor 15:55 Død, hvor er din brodd? Død, hvor er din seier?

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.