Respons på pTro

Torsdag, 27.september blir det Respons-innsamlingsaksjon på pTro. Skru på radioen og gled deg til interessante intervjuer, musikk og premier hele dagen.

Sendingene starter klokka 09.00 og holder på til klokka 22.00. Det blir radiosendinger både på DAB, FM og via internettradio. Adressen til internettsiden er ptro.no. Når du kommer inn der kan du videre klikke deg inn på Nettradio, og da kan du lytte til pTro og Respons der.

Vi har med oss mange forskjellige gjester gjennom hele dagen, og det blir mye sang og musikk.  Marianne Juvik Sæbø blir med. Det gjør også Ole Magnus Olafsrud. Du skal også få høre ifra vekkelsesmøtene som har pågått i flere uker denne høsten på Frikstad bedehus utenfor Kristiansand.

Dette er bare noen smakebiter av det du skal få høre, for vi har nemlig med oss nye gjester i hver sendetime gjennom hele dagen.

 

Nytt av året

Nytt av året er at Respons denne gangen bare går over èn dag. Tidligere i år fusjonerte Gimlekollen Radio i Kristiansand med Radio SørVest i Stavanger og Radio Gnisten i Bergen. Det betyr at høstens Respons-aksjon er et samarbeid og vil bli sendt ut til lytterne i alle disse områdene.

Mesteparten av sendingene sendes direkte fra pTro sitt studio i Kristiansand, men fire sendetimer vil bli sendt fra de andre studioene våre, to timer ifra Bergen og to timer ifra Stavanger.

    

Takk for din støtte

Som alt annet, så koster det også penger å drive kristne radiosendinger. Kristnet radioarbeid har i flere ti-år vært et viktig verktøy i Misjonssambandets arbeid både internasjonalt og nasjonalt. Og NLM var blant de første som startet opp med lokalradioarbeid i Norge da kringkastingsmonopolet falt i 1982.

Vi har fortsatt stor tro på at vi også i dag kan nå mennesker i Norge med Guds ord via radio. Men vi trenger din hjelp og støtte også i dette arbeidet. Torsdag 27.september kan du være med å gi både via telefon, VIPPS og SMS.

Telefonnummeret du kan ringe er 38 14 51 00. VIPPS nummeret er 508558. For SMS bruker du kodeordet ptro og sender det til nummer 2077. Husk å skrive både beløpet du ønsker og støtte med, samt navn og adresse når du sender SMS.

Du som gir en gave til Respons er med i trekning av gavekort, premier  og en flott dagspremie.

  

Tusen takk for at du støtter pTro i en økonomisk krevende tid.

Husk å skru på sendingene torsdag 27.september klokka 09.00-22.00. Vi gleder oss til en spennende radiodag sammen med deg!


Today's Quote

Rom 15:13 Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.