> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sørvest / Veiledning / Artikkelserier / I «Bethel-kirkens» fotspor......I «Bethel-kirkens» fotspor... vekkelse eller villfarelse

Jan Helge Aarseth er bibelskolelærer ved Fjelltun Bibelskole i Stavanger

Det er ikke noe nytt at menigheter, forsamlinger og organisasjoner har hentet impulser fra Amerika. Noen ting som har kommet derfra har vært bra og andre ting har vært direkte nedbrytende. Akkurat nå er det ei megakirke, i Redding i Calefornia som heter Bethel Church, som har fått ganske stor inngang her i Rogaland. Derfor ønsker vi å sette litt fokus på hva denne kirken lærer og står for.

Gjennom noen korte artikler vil Jan Helge Aarseth lære oss litt om hva som særpreger Bethel Church. Hvilken Kristus forkynner pastor Bill Johnson? Hva tenkes om menneskelivet og tjenesten? Har du hørt om «Fire tunell» og «Healing rooms»?

I Rogaland opplever vi for tiden stor interesse for en amerikansk mega-kirke som heter Bethel Church. Den ligger i Redding, en liten by i California, og hovedpastorene er ekteparet Beni og Bill Johnson.

 

I den andre delen av artikkelserien om "Bethel-kirken" tar Jan Helge Aarseth opp forståelsen av Jesus Kristus.

 

 

De neste artiklene kommer i starten på oktober.


Today's Quote

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.