> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sørvest / Nyheter / Julemessa i Årdal vel i havnJulemessa i Årdal vel i havn

Fjordingane deltok med sang på lørdagen.

Julemessa i Årdal er etter hvert blitt en begivenhet i kommunen. Da samles folk fra hele kommunen til salg og lotteri til inntekt for misjonen.

Misjonslagene i Hjelmeland kommune er sammen om messa, og mange legger ned mange dugnadstimer for å få på plass alt som trenges av varerog for å gjøre i stand gymnastikksalen på skolen til møtelokale.

Årets julemesse ble arrangert 16.-17. november. Fredag kveld var det helt fullt med folk, og salen var nest fullsatt også lørdag. Det var forkynner og misjonær Wenche Lunde fra Åmøy som var andaktsholder både fredag og lørdag. Fredag var det sang av Kyrkjekoret, mens Fjordingane sang og spilt på lørdag.

Denne julemessa har ei egen snekkergruppe som samles for å lage gevinster og salgsvarer til julemessa. Mye fint hadde de fått laget, mest verdifull er ei flott lekehytte som ble loddet ut på en egen barnetrekning. Ellers var det salg av ulikt bakverk, handarbeid, frukt og grønt, laks og kveite, julepynt med mye mer.

Det er mange julemesser i regionen vår i disse dager. Messene gir store inntekter til misjonsarbeidet. I Årdal ble årets resultat kr.345.000,-. Et fantastisk resultat, selv om det var en liten nedgang fra i fjor. Hjertelig takk for innsatsen til alle medarbeidere!


Today's Quote

Rom 15:13 Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.