> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sørvest / Nyheter / 10.12 – frist for talerforespørsel10.12 – frist for talerforespørsel

Illustrasjonsbilde: Fra fellesmøter i Haugesund med besøk av Espen Ottosen i november.  Foto: Georg Mork

Det nærmer seg tid for å legge reiseruter for perioden august-desember 2019. Foreningene og kontaktpersoner har fått frist til 10. desember 2018 med å sende inn ønsker om talerhjelp for hovedstyrets arbeidere.

Fristen for ønsker om regionens arbeidere er satt til 15. februar 2019. Hvis din forening vil være med i hovedfordelingen og ikke har levert inn forespørsel enda, er det fint om vi kan få det innen fristen. Vi har som mål å dekke alle forespørsler etter møteuker og møtehelger, om enn ikke alltid med den taleren som er ønsket. Enkeltmøter dekker vi så langt det er lønnede forkynnere ledig.

Reiserutene for hovedstyrets arbeidere skal være klar innen 1.februar. Regionen begynner leggingen av våren reiseruter 16. februar, og har som mål å ha dem klar for utsending innen siste del av mars.

«Så kommer da troen av forkynnelsen, og forkynnelsen ved Kristi ord.» (Rom 10:17) Derfor er vi takknemlige for at det er mange som etterspør forkynnelse av Guds ord.

Send forespørselen inn enten via skjemaet som du finner her:

Takk for velvillighet!


Today's Quote

Rom 15:13 Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.