> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sør / Nyheter / Nytt forsamlingslokale i SkienNytt forsamlingslokale i Skien

Foto:Mangor Harestad

Nytt forsamlingslokale i Skien står snart klart. Innvielse blir 6.januar, men møtesalen tas i bruk allerede i begynnelsen av desember.

I Skien har de hele denne høsten vært i full gang med bygging av nytt forsamlingslokale. – Det nye forsamlingslokalet blir i samme bygg som NLM Gjenbruk i Ulefossveien 44. Forsamlingslokalet blir på ca. 120 kvadratmeter og vil ha 80 sitteplasser. I tillegg til møtelokale kommer det også på plass toalettanlegg, kjøkken og grupperom, forteller Mangor Harestad som er leder i styret for misjonslaget.

Underveis i bygningsarbeidet har det dukket opp uforutsette ting. Det ble påvist asbest og et spesialfirma ble leid inn for å håndtere dette forskriftsmessig.  Dette, samt merarbeid for å lage nytt tak forsinket hele prosessen med nesten to måneder.

Det gamle Misjonshuset i Skien ble solgt i løpet av november, opplyser Harestad. – Nå gleder vi oss til å ta i bruk det nye Misjonshuset i Skien.

Vi gratulerer så mye og oppfordrer så mange som mulig til å komme på innvielsesfesten 6.januar.


Today's Quote

Sal 119:105 Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.