> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sør / Nyheter / Nytt forsamlingslokale i SkienNytt forsamlingslokale i Skien

Foto:Mangor Harestad

Nytt forsamlingslokale i Skien står snart klart. Innvielse blir 6.januar, men møtesalen tas i bruk allerede i begynnelsen av desember.

I Skien har de hele denne høsten vært i full gang med bygging av nytt forsamlingslokale. – Det nye forsamlingslokalet blir i samme bygg som NLM Gjenbruk i Ulefossveien 44. Forsamlingslokalet blir på ca. 120 kvadratmeter og vil ha 80 sitteplasser. I tillegg til møtelokale kommer det også på plass toalettanlegg, kjøkken og grupperom, forteller Mangor Harestad som er leder i styret for misjonslaget.

Underveis i bygningsarbeidet har det dukket opp uforutsette ting. Det ble påvist asbest og et spesialfirma ble leid inn for å håndtere dette forskriftsmessig.  Dette, samt merarbeid for å lage nytt tak forsinket hele prosessen med nesten to måneder.

Det gamle Misjonshuset i Skien ble solgt i løpet av november, opplyser Harestad. – Nå gleder vi oss til å ta i bruk det nye Misjonshuset i Skien.

Vi gratulerer så mye og oppfordrer så mange som mulig til å komme på innvielsesfesten 6.januar.


Today's Quote

Rom 15:13 Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.