> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sør / Nyheter / Jobbedag på bedehuset



Jobbedag på bedehuset

Flittige hender i sving i Konsmo. Foto: Tor Arvid Kristensen

Lørdag 1. desember var det duket for årets «storsatsing» innenfor barnearbeid på Konsmo bedehus: Juleverksted.

Små og store samlet seg i storsalen i 10-tiden på formiddagen. Rundt 85 barn med foresatte benket seg rundt bord og på ekstra stoler i midtgangen. Vi begynte med sang og andakt: Om at Jesus kunne vaske hjertene våre rene ved sin død. Vi så også Superblink sin jule-evangelie-film.

Deretter viste en fra hver aktivitet hvordan alle skulle få pynte svibel, lage dør-dekorasjon, lage julekule av lyspære, dekorere glass til «snølykter», dekorere fyrstikk-esker, lage julekort og «betong» -engler. Etter en times tid med stor aktivitet rundt alle bord, serveres grøt m. tilbehør. Noen heldige vanker det også en premie til… Deretter fortsetter aktivitetene til alle har fått laget sin andel julepynt og kanskje noen julegaver?

Alle som driver barnearbeid på bedehuset går sammen om å ha felles juleverksted, blant annet Gutteklubben og Spiren, som er NLM sine lag. En god idé som kanskje også kan brukes på andre bedehus i bygd og by?


Today's Quote

Rom 15:13 Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.