Nyheter

Region Sør har behov for ny leder av sitt barne- og ungdomsarbeid. Er dette noe for deg, eller vet du om noen som burde søke?

Les om Regionmøte 24. - 26. mai, store planer på Undeland Misjonsgård og mye mer i siste nummer av Region-Utsyn. Du kan lese regionsidene på nettet...

Den 15. – 17. mars er det familieleir på Norsjø Ungdomssenter. De 10 første familiene med barn som melder seg på, får leiren gratis av Region Sør.

Misjonshuset i Kristiansand bød på et nytt møtekonsept søndag. Det vanlige søndagsmøtet var byttet ut med talkshow, jazz og kafé.

Områdemøtene i Vest-Telemark og Midtre Agder nærmer seg, men ikke på de først oppsatte dagene.

Bibelhelgen med Arne Helge Teigen, som var planlagt 1.-3.februar på Evjetun, må dessverre avlyses.

Ny daglig leder ved Evjetun leirsted starter opp 7.januar 2013. Styret satser ungt og spennende med ansettelsen av Jarle Strøm.

Regionleder i Region Sør, Eivind Jåtun, presenterer misjonsprosjektene på NLM VGS-skolene Kvitsund og Drottningborg.

Det har blitt strikket, bakt, kokt og syltet. Kreative hoder har tenkt og grundet. Hva  slår an hos «kjøpefolket» i år, tro? Julekuler eller kubbelys? Det har vært julemessetid.

18-20 januar 2013 blir det Bibelhelg for unge voksne på Norsjø. Egil Grindland, Kenneth Bakken og Anders Martin Pedersen er med som talere, og tema er "Frihet i Kristus, livet i Ånden".

Henrik Hadberg fra Fyn i Danmark tok i oktober over som forsamlingsleder i Misjonshuset i Kristiansand. Han kommer fra en spennende jobb som forsamlingsbygger/forkynner i regi av Luthersk Missionsforening.

Lørdag 5. mai var det årsmøte for NLM Region Sør på Evjetun Leirsted, Evje, resultatene fra valgene ble som følger.

Eivind Jåtun er ansatt som ny regionleder for Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM), Region Sør, og begynner i stillingen i løpet av høsten 2012.

Bibelcampene på både Kvitsund Gymnas og Evjetun Leirsted har et flott tilbud til mennesker i alle aldre.

Møteukene som startet 6. mars i Misjonssalen i Grimstad fortsatte på 5. uka.

Mange lurer på hva leirklubben er. Leirklubben er for de som er glade i å reise på leir. Du får 50 kroner i rabatt når du er medlem.

Regionmøtet skal i år være på Evjetun 4.–6. mai. Som Anders Martin Pedersen fortalte i forrige region-Utsyn, legges det opp til et regionmøte med godt åndelig innhold både for voksne og barn.

14. februar er det på dagen 30 år siden Gimlekollen Radio (Gimra) i Kristiansand startet sine sendinger som en av landets to første lokalradioer.

30 mars til 1 april blir det påskeleir for 2-4 klasse på Evjetun.

Thursday 22 December 2011

Vi på regionkontoret ønsker alle en velsignet julehelg og et godt nytt år! Kontoret er stengt lille julaften, 23.12., og fredag 30.12. I romjula, 27., 28. og 29. desember har vi åpent mellom kl 10 og 14.


Today's Quote

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.