> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region øst / Ung:Disippel / Nyheter / Ung:Disippel har ført meg nærmere...Ung:Disippel har ført meg nærmere Jesus og gjort meg tryggere i troen.

Konfirmasjonsundervisning, disippeltrening og ledertrening i ett!

"Vi vil anbefale alle å bli med på Ung:Disippel videre. Lederne har vært så gode mot oss, og vi har blitt tryggere i troen på Jesus."

I helgen ble Ung:Disippel avsluttet på Fjellhaug med festmiddag. Foreldre og søsken var invitert for å gi en verdig markering av at ungdommene har fullført ett, to eller tre år på Ung:Disippel. Et sterkt fellesskap, gode vennskap og fine ord preget festen. To jenter fra Ung:Leder hadde en hilsen fra deltakerne, og uttrykte stor takknemlighet for samlingene de har fått være med på, som sitert over. "Vi har deltatt på opp mot 12 leirer de siste tre årene, klart det blir trist å slutte." 

Varierte samlinger over hele Østlandet

Gjennom det siste året har det vært fire samlinger på fire ulike leirsteder og skoler. Det har vært varierte samlinger med konkurranser, aktiviteter, men først og fremst mye god undervisning. På hver samling er det både trinndelt og felles undervisning. Møtene og måltidene spises felles noe som bygger et unikt fellesskap mellom alle deltakerne. 

Både lørdag og søndag er det alenetid, hvor hver enkelt deltaker har tid med bibel, bønn og Gud. Etterpå får en snakke sammen i smågrupper sammen med en leder. Mellom samlingene kan de være med å følge en bibelleseplan. 

Flere må få være med. 

Ernst Jan Halsne, regionleder i NLM region øst, hadde en hilsen under festmiddagen. "Dere som er deltakere er griseheldige. På Ung:Disippel har vi våre beste ungdomsledere, som gir dere det beste av det beste" uttalte han.

 

 For dette skoleåret er Ung:Disippel nå over, og flere skal konfirmeres eller gå ut i lederoppgaver rundt om i regionen. 

Premier å hente før 1.juni. 

Ung:Disippel-leder Jon Georg Fiske ønsker at så mange som mulig vil bli med til høsten. Derfor har en nå en vervekonkurranse frem til 1 juni. Om en melder seg på før 1. juni får en 1 lodd, verver en ett søsken får en 2 lodd til, og verver en med seg en venn får en 4 lodd! Da er en med i trekning av 2 pass til Nyttårsfestivalen i Hurdal, eller årets iTro-genser og bag! 

 

Les mer om Ung:Disippel.

Påmelding skjer her:

Ung:Konfirmant

Ung:Etterfølger

Ung:Leder


Reklamefilm

Last ned filmen på vimeo-sida.

Reklameeffekter.

Klikk på bildet, og skriv ut materiell til ditt lag! (Dropbox)

Today's Quote

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.