> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region øst / Nyheter / Regionkonferanse i mai 2019Regionårsmøtet blir regionkonferanse for alle på Fangekasa i mai 2019

Photo by Rhone on Unsplash

I Kristi Himmelfartshelga 31. mai til 02. juni satser Region øst nytt med en regionkonferanse for hele storfamilien. Regionårsmøte og fellesskapsfest blir hovedingredienser.

- Konferansen vil ta pulsen på dagens arbeid og fokusere på hvordan vi kan bygge gode bærekraftige fellesskap, der alle generasjoner er med, sier regionleder Ernst Jan Halsne. Han håper at så mange som mulig setter av helga allerede nå.

 

Åndelig påfyll og forsmak på ferien

Fangekasa ligger idyllisk til i Aremark i Østfold. En kan bo i enten hytter eller på campingen, og på dette tidspunktet av året er det et fantastisk sted å tilbringe ei langhelg med kompisgjengen, eller bibelgruppa.

Her kan både besteforeldre, foreldre, barn og ungdom finne seg til rette. 

 

For single og par vil det også bli grunn til å komme. Det blir bibeltimer, spennende seminarer, TED-talks, konserter, sosiale happenings og relevant, livsnær bibelformidling.

 

Løfte frem misjon

Sammen vil vi sette fokus på misjon til de minst nådde, uten å glemme våre naboer der hvor vi bor. 

– Vi er alle sendt av Jesus til verden vi bor i. For noen betyr det å flytte til fremmede kulturer. For andre betyr det å oppdage vår egen kultur, og være et hverdagsvitne der vi er. Vi gleder oss til å komme sammen, og håper regionkonferansen vil inspirere og utfordre til livet sammen med Jesus, avslutter Halsne.


Today's Quote

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.