> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region øst / Nyheter / Det store ungdomsfellesskapet på...Det store ungdomsfellesskapet på tvers av kommuner og fylker

Illustrasjonsfoto av Alexis Brown på Unsplash

Fire ganger i året samles mange ungdommer til møte, mat og happenings. Dette må du få med deg!

Fellesskapet er ungdomssmøter for ungdommer i Oslo, Akershus og Østfold. Konseptet ble startet i 2015 og det har vært fire arrangementer i året. 

Sosial happening

Det er mange små og store ungdomslag og klubber i disse fylkene hvor man samles noen ganger i året for å bli bedre kjent med Jesus, lovsynge og ha det gøy sammen. På en event i Felleskapet er det først et møte med tale og lovsang etc. Så er det en pause hvor man spiser sammen og blir bedre kjent med gamle og nye.

- Vi avslutter kveldene med en eller annen form for sosial happening, forteller koordinatoren for Fellesskapet Erik Egeland. 
    

Målgruppe: Ungdomsskole og videregående

Fellesskapet blir flyttet på rundt om til de forskjellige ungdomsklubbene. Nå i høst er det blitt arrangert et i Ski og neste skal være i Spydeberg 17. November. 

- Må man være kristen for å komme? 

- Nei, her er alle velkommen enten man tror på Gud eller ikke. Hvis man er nysgjerrig på kristen tro tror jeg Fellesskapet kan være et fint sted å finne utav det, sier Erik. 

Mange som går i de ulike ungdomslagene og klubbene får gjennom Fellesskapet mulighet til å treffes på tvers av kommunegrensene og treffer gjerne noen igjen som man har vært på leir med. 

- Det er gøy å treffe litt nye og kjente ansikter fra andre steder som man ikke treffer ukentlig, avslutter Erik Egeland som håper at det kommer mange på neste event som er 17. november i Spydeberg

   

Høsten 2018:

Våren 2019:

  • 8.-9. feb i Spydeberg (det blir kanskje en minileir, mer info kommer)
  • 23. mars (sted uavklart)
  • 4. mai i Follo/Ski
    (Facebook-eventer kommer etterhvert)

   

Har du noen spørsmål? Send en mail til koordinator Erik Egeland på eregeland@hotmail.com

Følg med på nlm.no/ost og NLM Region Øst på Facebook for mer informasjon og program om Fellesskapet. 


Today's Quote

Rom 10:13 For hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.