> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region øst / Nyheter / Begeistring og forventning etter...Begeistring og forventning etter Ung:Disippel-oppstart

Alle foto: Eirik R. Hauge

Over 30 ungdommer fra hele regionen var i helgen samlet for konfirmasjonsundervisning og lederutvikling på Fjellhaug. -Det var kjekt å se hvordan ungdommene slappet av, og ble bedre kjent med hverandre og med Jesus, sier trinnleder Jan Magnus Lillebø.

God, relevant og bibelfundert undervisning kjennetegner Ung:Disippel. Denne samlingen ble ikke noe unntak. Konfirmantene fikk en god innføring i Bibelens innhold, mens de på etterfølger-året fikk lære noe av hva Bibelen sier om disippelskap. Lederklassen ble introdusert for hva Bibelen og Jesus kan lære oss om lederskap.

 

Løs latter i konfirmantklassen

-Vi er veldig fornøyd med konfirmantkullet vårt, sier konfirmantleder Kjersti Haugen. -Størrelsen og gjengen er god så vi tror vi kommer til å få noen interessante, lærerike og ikke minst gøyale helger sammen. Latteren sitter allerede løst.

  

På lørdagen benket de seg i sofaer og så filmen om Narnia. -Det er en god film for å bygge bro mellom populærkultur og det sentrale kristne budskapet. Den ble en god inngangsport til å snakke om hvem vi tror på, og hva som er et kristent gudsbilde, sier Kjersti.

 

Et stort fellesskap av unge kristne

På lørdagskvelden dro alle sammen i Misjonssalen Oslo på møte i studentmenigheten. Jan Magnus som både er leder på Ung:Disippel og ungdomsleder i Misjonssalen synes det var flott å få ta dem med dit:

 

-Det er stort å få tilbe Gud sammen med 400 andre unge kristne. Hans Anton Eklund talte sterkt over fangevokteren i Filippi sitt spørsmål: Hva skal jeg gjøre for å bli frelst? Det var mange som responderte på dette spørsmålet, og gikk til forbønn. 

 

-Det er jo nettopp evangeliet vi drives av, og som vi ønsker å formidle til ungdommene, sier Jan Magnus.

 

Spennende smågrupper og entusiastisk cup

Alle deltakerne er har smågruppesamtaler med en egen leder to ganger i løpet av helga. 

 

-Det er kjekt å komme hverandre nærmere på denne måten, og få dele liv og tro sammen, sier Jon Georg Fiske, leder for Ung:Disippel. 

 

Midt på lørdagen ble også temperaturen og lydnivået skrudd opp på Fjellhaug. Ung:Disippel-cup ble sparket i gang med en forrykende stafett. Høye heiarop og konkurranseinstinkter fylte plenen foran Misjonsskolebygget, men bare ett lag fikk heve vandrepokalen over hodene sine og motta hyllest fra de andre deltakerne. 

 

-Det var et privilegium å få bli kjent med så mange fantastiske ungdommer på en gang. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og har forventninger til at Gud vil utruste mange nye ungdommer til kristent liv og etterfølgelse det kommende året, avslutter Jon Georg.


Today's Quote

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.