> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region nordvest / Nyheter / Velkommen til Fellesskap 19!Velkommen til Fellesskap 19!

Fra 29-31.mars 2019 arrangerer NLM og NLM ung lederkonferansen Fellesskap 19 på Fjellhaug Utdanningssenter. Alle frivillige ledere og ansatte i NLM og NLM ung er velkommen til en helg med undervisning, påfyll, erfaringsdeling og nye bekjentskaper.

Gjennom Fellesskapskonferanse ønsker vi å utruste deg for den tjenesten du har i ditt fellesskap. Vi håper at vi kan inspirere og oppmuntre hverandre, og at vi sammen kan styrkes i tjenesten for Guds rike.

Nettverk:

I løpet av helga vil det en del fellesundervisning, men det blir også valgfrie seminarer og nettverkssamlinger. Nettverkssamlingene er for de som har samme type tjeneste i fellesskapene våre. På disse samlingene blir det både undervisningsbolker, tid til å snakke sammen og dele erfaringer fra arbeidet. Det er mulig å velge mellom følgende nettverk: Barne- og familiearbeid, Tenåringsarbeid, Studentarbeid, Sang, musikk og lovsangsledelse, Forsamlingsledelse, Sjelesorg i Fellesskapet, Forkynnelse og teologi, Flerkulturelt arbeid og Bønnearbeid.   

Påmelding

Påmeldingen er åpen, du kan melde deg på HER. Det lønner seg å melde seg på så fort som mulig, før 1.desember koster hele konferansen (konferansepass, lunch og middag lørdag, og lunch søndag) kun 500.- 

Overnatting:

Overnatting til konferansen sørger man for på egen hånd. Dersom du ikke har familie, venner eller bekjente du kan bo hos, har vi et par tips til overnattingsmuligheter:


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.