Nytt - festivalen

Det skjer på Vestheim 30. desember  - 1. januar 2018-2019

Desember nærmer seg, 30. desember til 1. januar braker det løs på Vestheim ungdomssenter med NYTT-festival. Her er alle som er i 8.klasse og opp til 3.videregående velkommen til noen supre dager.

Planleggingen er godt i gang og lederne er klare for å ta imot alle deltakerne. NYTT-festivalen inneholder noe for enhver. Lovsang, konkurranser, seminarer, fyrverkeri, Jesus, venner, paintball, nyttårsfest er noe av det en opplever disse dagene.

Hovedtaler: Bendik Storøy Hermansen

Tradisjon tro blir det også i år nyttårsbad, er du klar?

Årets taler blir Bendik Storøy Hermansen. På hvem han er og hva han gleder seg til med festivalen kom svaret:

Jeg er født sunnmøring, men bosatt i Trondheim, går på bibelskolen Gå ut Senteret. Jeg går på linja faith in action. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle dere og tilbringe en skikkelig rå helg sammen med dere

Festivalen har vært arrangert mange ganger før og har vært høydepunkt for mange. Vi håper også at mange ønsker å delta i år slik at vi kan lage en super festival. Du finner informasjon om festivalen og påmelding på www.nlm.no/nordvest og på Facebook ved å søke på NYTT festival.

Velkommen sammen med noen og velkommen om du kommer alene, vi gleder oss.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.