Basar på Remøy

Barnekoret Noah i sine fargerike flotte T-skjorter

Basar har ikke gått av moten.

En lørdag i oktober var det basar på Remøy bedehus. Foreningsdamene var spente på hvor mange som ville komme. Været inspirerte ikke til å gå ut, det regnet sidelengs. Surt og kaldt. Men inne var det godt og varmt.

Barnekoret Noah hadde lovt å synge. Lederne lurte på om det kom så mange at dem kunne synge. Dette var første opptreden i høst. Men det ene kormedlemmet etter det andre troppet opp med foreldre, søsken og besteforeldre på slep, så bedehuset ble fullt og vel så det.

Ole Audun Os hadde andakt og Noah sang 4 sanger. Kjempeflott barnekor med mange solister.

God basarstemning

Spennende å være på basar. På Remøy bedehus har dem galleri og der satt det også noen. Istedet for å springe opp og ned trappene med gevinster hadde dem en kurv i ei lang snor. Når det var noen på galleriet som vant, fikk dem beskjed fra Torill som passet kurven. 3 gevinster til galleriet og kurven ble firt ned. 3 store sjokoladeplater eller 3 planter ble lagt i kurven og heist opp igjen. Genialt! Flere av kormedlemmene hjalp til med å dele ut gevinster, så dette gikk fort unna.

Helt til slutt var det mat og kaffi i matsalen. Lekre smørbrød, god kaffe og deilige kaker. Hjertelig takk for en god lørdagskveld på Remøy bedehus.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.