Nyheter

 

 

Se gjennom kalenderen og noter viktige datoer

Monday 11 December 2017

Julevandringen på Lindseth har blitt en tradisjon

Monday 11 December 2017

Julegaveleir er kreativite julegaver og brev til misjonærbarn i Tanzania.

Mandag kveld var det full sal i Misjonssalen Ålesund med barn som går i aktivitetsklubben Mix. På julemix var også foreldrene invitert.

Er du på jakt etter en jobb fylt av mening? På grunn av permisjon i staben trenger vi fra 1.1.2018 en vikar i 50% stilling.

Thursday 30 November 2017

Fra sist i oktober og alle lørdagene i november er det julemesser rundt om i regionen. Gaveresultatet oppdateres i artikkelen etter kvart som det kjem inn.

Monday 27 November 2017

Vi vil takke firmaene som gjennom 2017 har støttet arbeidet gjennom å annonsere i regionutsyn.

Tuesday 21 November 2017

Høgtun Folkehøgskole fyller i år 100 år, en begivenhet verdt å feire. Lørdag 5. november ble «hundreåringen» pyntet til fest, og ansatte, elever, tidligere ansatte, styremedlemmer, familie og venner tok turen til Høgtun.

Friday 10 November 2017

Familien Espeseth reiste til Indonesia i september.

I høst har en ny famille tilknyttet NLM Nordvest reist til Kenya

Det er to måneder igjen av 2017, vær med å bidra til et skikkelig løft i gaveinntektene.

Regionstyret i NLM region nordvest har vedtatt at Rjånes Ungdomssenter legges ned. Vedtaket kommer etter flere år med underskudd, og der en har prøvd ulike driftsmodeller.

Nå nærmer det seg advent og jul, og en ny leirsesong er snart her! Vi har leir på 3 forskjellige leirsted som du kan velge imellom, flotte leirer for alle aldersgrupper.

Wednesday 25 October 2017

Dei tilsette i Region nordvest møtest haust og vår til stabsmøte, ikkje minst for å ta vare på eit godt fellesskap.  I tillegg er det kurs og medarbeidarfest før jul.  Mellom anna sjukdom og eit busskurs (nei, ikkje buss-skur) gjorde at vi sakna viktige folk 24. oktober.  Vi har fått lov å røpe litt av det som flokken er opptekne med for tida.

Monday 23 October 2017

Barnebarna med bestemor og bestefar på leir gir kvalitetstid for begge parter.

Monday 16 October 2017

Ørsta/Volda Misjonsforsamling har flytta frå Hovdebygda til Volda bedehus

Friday 06 October 2017

Tryggheim Barnehage i Sykkylven vart starta 3. oktober 1977. Det var difor ein stor dag for oss då vi 3. oktober 2017 kunne feire 40-årsjubileum.

Wednesday 27 September 2017

På 90-talet hadde vi to aspirantkor med nesten hundre i kvart kor her i nordvest.  Mellom to og tre tusen har vore medlemer i kora og mange vart trygge i trua på Jesus akkurat her.  Er tida med KRASP snart forbi?  Dei to kora har nettopp hatt øvingshelger og begynt på det 29. året.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.