Nyheter

 

 

Monday 07 November 2011

Din gave er med å gjøre Jesu navn kjent i Norge og i andre land. Innkomne gaver fra Region Nordvest frem til 10. september er på ca. 5,7 millioner kroner.

Velkomen til poengtert bibelundervisning på Rjånes Ungdomssenter 12. november ved  rektor på Fjellheim Bibelkole Thor Fremmegård.  Det vert to økter frå  kl 13 - 16.  med pause mellom. Kvartetten Chara vert med og syng.

Monday 17 October 2011

Gleder du deg til adventskos, glede og leir? Det gjør vi også!  Leirene står på rad og rekke – og du kan velge mellom flotte leirer for alle aldersgrupper. 

Tuesday 20 September 2011

Nytt kraspår er igang, sist helg både på Vestheim- og Rjånes  Ungdomssenter. På Rjånes hadde vi besøk av første dirigenten i KRASP Per Helge Myren, som gav "KRASP" ny meining.

Thursday 15 September 2011

Etter nesten eit år med  skiftande personalsituasjon, er Elisabet Emblem tilsett i 40% stilling som dagleg leiar på Rjånes Ungdomssenter.

Julemessene betyr mykje for misjonsøkonomien og førebuingane er godt i gang, loddsalet i startgropa.

Friday 19 August 2011

Søndag 14.8. var det utreisefest på Vatne bedehus for Alice Krogsæter Aragon og Wilber Aragon. Dei reiser 20.8. til Peru for ei treårs periode.

Thursday 25 August 2011

I sommer har vi gjennomført syv flotte barne- og ungdomsleirer i regionen vår.

Thursday 25 August 2011

Matha Elin Lid og Marie Clausen sin ettåringstid i Region Nordvest er nå forbi og vi har tatt en prat med de for å høre hvordan året har vært!

Friday 02 September 2011

Velkommen til ungdomskoret KAIROS

Friday 02 September 2011

For deg som går i 6. – 8 klasse, er glad i å synge, vere på leir, vere saman med vener og har lyst å høyre om Jesus:K R A S P  (KRinsASPirantkoret) startar opp igjen med 16. - 18. september 2011!


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.