Nyheter

 

 

NLM ung arrangerer fortsatt leir på søre Sunnmøre. Mix-leiren på Møre Herøy er vårt nye tillskudd til leirfamilien.

Monday 14 May 2018

Mer enn 3200 er allerede påmeldt til årets generalforsamling, og nærmere 1000 av disse er barn og unge. Behovet for hjelpeledere er fortsatt stort – vi trenger ledere i alle aldre og med ulike evner og interesser.

Kick-start sommerferien med ungdomsleir på Vestheim!

Vi er inne i siste måned av gavekampanjen. Vi mangler 10 nye giveravtaler og at 31 personer øker sitt månedlige beløp med minst kr. 100. Vi håper og tror det er muligheter for at enda flere kan øke sitt månedlige beløp. 

Påmeldingsfristen for utsendinger, "barnas" og måltider til regionmøtet er 11. mai. Bruk helst påmeldingsskjemaet på nett.

Nå begynner endelig solen å varme igjen, dagene blir lysere og snøen forsvinner. Sommeren nærmer seg med all sin glede og snart er det sommerleirsesong! 

Tuesday 01 May 2018

Temaet "Frihet", Lepsøy misjonssenter som base, og en gjeng med damer - Det måtte bli bra!

Monday 30 April 2018

Margareth og Geir Magne reiser til Kenya for å være ledere på Teft-familie

Sunday 29 April 2018

Familien Ohma reiser til Kenya til høsten. Marita og Gunstein skal være lærarar på den norske skulen.

Friday 27 April 2018

Lene Værnes Landro vert ny dagleg leiar for Radio nordvest i Ålesund. Ho overtek etter Hilmar Sæther, som har vert pensjonist frå 30. april.

Tuesday 24 April 2018

Monday 16 April 2018

Kvart år sidan 2016 har NLM arrangert ein fellesskapskonferanse på Fjellhaug i Oslo for ansatte og frivillige leiarar i ulike NLM-fellesskap. På konferansen er det eigne nettverk og seminar, samt fellessamlingar og gode muligheiter for samtale rundt måltid og pauser. Målet er å bli inspirert, dele erfaringar og få med seg ny giv og motivasjon heim til dei forskjellige fellesskapa.

Vi har nå ledige vikariat som områdearbeider i 50 % og barne- og ungdomsarbeider i 20 % for 2 år. Er det noe for deg eller kjenner du noen som bør søke?

I mars måned var det ingen endring i antallet faste givere i region nordvest. To nye har økt sine beløp. Kanskje april er måneden for å heve fastgiverbeløpet for deg som har tenkt på dette en stund?

Tuesday 10 April 2018

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.

Thursday 05 April 2018

Vi ønskjer at Jesus skal prege oss og familien i kvardagen, derfor var temaet for leiren, Jesus.

32 barn var palmelørdag samlet til PåskeCamp på Ørsta Bedehus.

Besteforeldre og barnebarn skal igjen innta Vestheim Ungdomssenter denne våren.

Tuesday 13 March 2018

Leiarar oppfordrar foreldre som sjølv opplevde KRASP, KAIROS og ELEOS (vart slått saman med KAIROS) til no å sende sine born til kora. Ein verdifull sjanse i livet til å møte Jesus og få kristne venner. 

Vi er kommet halvveis i målet om 25 nye givere innen utgangen av mai og litt under halvveis til målet om 50 som øker sin giveravtale med minst kr. 100.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.