> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region nord / Nyheter / Til Japan som misjonærerTil Japan som misjonærer

Ole Bjarne m/ Benjamin på armen, Tone og Alf Ivar Tråsdahl intervjues av hovedstyrets leder Lars Gaute Jøssang. Foto: Kristin B. Olufsen

Det var en stor dag i Finnsnes misjonsforsamling og for NLM region nord da Tone og Ole Bjarne Tråsdahl ble innviet til misjonærer sist søndag.

Mulighet til å velge Jesus

I Japan er det ca. 1 % evangeliske kristne. Det er mange i Japan som ikke har hørt om Jesus enda. Tone og Ole Bjarne uttrykte et ønske og et kall til å fortelle det japanske folk om Jesus, slik at de har en mulighet til å kunne velge å tro på han.

Det har vært drevet misjonsarbeid i Japan i mange år. NLM er glade for at de nå kan sende ut unge mennesker til Japan som kan være med å nå den yngre del av befolkningen med evangeliet.

Nødnummer 113

Olav Vestbøstad, regionleder for bl.a. Japan, talte over Salme 113. «Der sol går opp og sol går ned, skal Herrens navn være lovet». Japan er soloppgangens land. Der skal Herrens navn være lovet. Når vi er i nød kan vi ringe 113, og vi får hjelp. Salme 113 gir hjelp i alle situasjoner. Han gav forsamlingen et innblikk i japansk kultur og religion. Folk i Japan trenger Jesus!

Leder i NLM sitt hovedstyre, Lars Gaute Jøssang ledet samlingen. Fra hovedstyret deltok generalsekretær Øyvind Åsland og Thor Fremmegård.

Søsknene Tråsdahl (Linda Irene, Bente Anita, Ole Bjarne og Ingunn) deltok med flott sang. De hadde også konsert kvelden før i forbindelse med at det nylig har sunget inn CD.

Innvielsesfest

Med skriftlesing og bønn ble Tone og Ole Bjarne innviet til misjonærer. Da de knelte ned og ble bedt for med håndspåleggelse, sto om lag 150 mennesker i salen. Et «synlig bevis» for at mange ønsker å stå bak dem med omsorg og forbønn når de reiser til nye oppgaver i Japan.

Det ble gitt 20 000 kroner i gave til misjonsarbeidet. 

 

Etter innvielsen, ble det kaffe, kaker og smørbrød før det ble avskjedssamvær med hilsener fra familie og venner.

I august reiser de til Japan sammen med barna Alf Ivar (3 ½) og Benjamin (snart 2). Der venter to år med språkskole for de voksne, og japansk NLM-barnehage for de små. De skal bo i Kobe de første årene. Hvilke oppgaver de skal ha, og hvor de blir stasjonert blir bestemt etter språkskolen.

 


Today's Quote

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.