> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region nord / Nyheter / Høstens leirer og arrangementHøstens leirer og arrangement

Foto: Olufsen

Et nytt skoleår er snart i gang, og høstens leirer og arrangement er nå klare for å få deltakere!

Informasjon og påmelding for disse arrangementene finner du under "leirer" i menyen til venstre. Her er det noen for liten og stor, ung og "gammel". Program for de ulike leirene blir lagt ut så snart dette er ferdig til publisering. 

Flere arrangement

I tillegg til de arrangementene som ligger klar nå, blir det ungdomsleir på Jakobsbakken 11.-14. oktober. Da er det høstferie i Nordland, og vi håper at leir vil være et godt feriealternativ for de som er i rett aldersgruppe. 

Det blir familieleir på Skoghus 9.-11. november. Her er det rom for små og store familier til lek, aktivitet, sosialt og åndelig påfyll. Sett av helga allerede nå! (Påmeldingsmuligheten på web blir åpnet senere.)  

Kjenner du noen?

Kanskje du kjenner noen som ikke har vært på leir før, og derfor ikke får tilsendt program i posten? Da kan du tipse de om nettsida, eller enda bedre; skrive ut et program og gi det til de i hånda! 

Vær med spre informasjonen videre, og velkommen på leir!


Today's Quote

Jer 29:11 For jeg vet de tanker jeg tenker om dere, sier Herren. Det er fredstanker og ikke tanker til ulykke. Jeg vil gi dere fremtid og håp.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.