Vinterens leirtilbud

Foto: privat

Nå er det klart for påmelding!

Nyttårsfeiring

For ungdommer i alderen 8. klasse til 3. vgs blir det ReGaze Nyttår  på Laberget. Dette er en super anledning til å gå inn i 2019 sammen med gamle og nye venner. Det blir festmiddag, midnattsgudstjeneste, kafe og spill -for å nevne noe. Her er det bare å hive seg på! Påmeldingsfristen er 15. desember.

Julegaveidé?

Å gi bort en opplevelse er en flott julegave. Hva med å invitere noen du kjenner med på Bibel-og Inspirasjonshelg 5.-6. januar på Søvassli leirsted? Kristian Fagerli holder bibeltimer og Randi Barlaup og Brødrene Gjerde deltar med sang. Det blir festmiddag og sangkveld på lørdag, og nyttårsfest på søndag. Påmeldingsfrist er 19. desember.

Et leiropphold er også en fin gave til barnebarn eller fadderbarn. 8.-10. februar blir det WinterCamp på Søvassli for friluftsglade 5.-7. klassinger. For 2.-4. klassinger blir det Vinterleir 8.-10. mars. På disse leirene blir det mye uteliv, leik og gode bibeltimer. Leirene pleier å bli fullbookede, så vær raskt ute med påmeldingen!

FamilieWeekend på Søvassli

Dette er leir for store og små. Her kan familien være sammen om fine naturopplevelser, bibelsamlinger, leik og sosialt samvær, (-uten at de voksne må tenke på matlaging og oppvask) Sett av helgen 1.-3. mars!

Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her: www.nlm.no/leirmidt-norge


Today's Quote

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.