Leirpåmelding

Juni 2017 legges leirpåmeldingen på nlm.no om til nytt system.

Den viktigste endringen for deg som bruker er at det nå er nødvendig å logge på med sin epost-adresse. Påloggingen gir deg tilgang til å kunne velge deltakere du tidligere har meldt på.

Dette, sammen med andre endringer, håper vi gjør at leirpåmeldingen oppleves vesentlig bedre enn før. Om kort tid vil også løsningen åpne for å kunne betale med kort.

 

OPPRETT GJERNE BRUKER ALLEREDE NÅ. TRYKK PÅ DENNE LINKEN.

Du vil fra nå av få umiddelbar tilbakemelding om de du melder på har fått plass på leiren eller om de har kommet på venteliste. Ta kontakt (minside@nlm.no) dersom du ikke får bekreftelsesmailen innen et eller to minutter etter at du har fullført påmeldingen.

 

De nye påmeldingsskjemaene er tilpasset den enkelte leiren slik at det bare er nødvendig å fylle ut de feltene som er viktige for den aktuelle leiren.

 

Ved valg av betaling med kort (kommer på plass i løpet av juni måned) blir summen i første omgang reservert på det anvendte kortet/bankkontoen. Først når leiren blir fakturert (litt før eller litt etter at leiren gjennomføres) blir beløpet trukket. Ved en eventuell avbestilling blir beløpet frigjort/tilbakeført fra NLM's side samme eller påfølgende arbeidsdag (det kan likevel var litt lenger før beløpet er disponibelt på kortet/kontoen avhengig av fristene bankene opererer med). Alternativet til å velge betaling med kort er å få fakturaen tilsendt på epost.

 

Den som melder på deltakere på leir registreres som bruker av minside på nlm.no og registrerer seg med brukernavn og passord, samt kontaktinformasjon. Er man bruker av minside fra tidligere brukes den påloggingen. Det er mulig å melde på så mange man ønsker, og grunnet påloggingsløsningen vil man enkelt kunne hente inn deltakere en har meldt på tidligere (tre år tilbake i tid). En trenger altså ikke å skrive inn kontaktinformasjon på nytt for deltakere en har meldt på tidligere.

 

Dersom du opplever problemer med å få laget bruker: Ta kontakt på telefon 22 00 72 72 eller epost minside@nlm.no så hjelper vi deg.

 

Vi håper at denne nye påmeldingsløsningen i sum vil gi deg en bedre brukeropplevelse. Velkommen til leir!


Gå til ny nettside

Dette nettstedet er flyttet. Gå til det nye nettstedet: https://nlm.no/leir

Today's Quote

Joh 5:24a Sannelig, sannelig sier jeg dere: Den som hører mitt ord og tror ham som har sendt meg, han har evig liv.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.