Jeg er glad i deg

Kinesere uttrykker sjelden kjærlighet med ord. Men det gjør barn.

I går hadde barnevakten med seg datteren sin på jobb. Sønnen vår hoppet av glede, gav jenta en klem og sa: «Jeg er gla’ i deg».

Da datteren vår var ferdig i barnehagen, fortalte hun at hun hadde lært den ene jenta litt norsk. Hun syntes nemlig det var viktig at jenta kunne si: «Jeg er gla’ i deg» på norsk.

  

Sjeldne kjærlighetsuttrykk

I kulturen vi bor i er man ikke veldig vant til å uttrykke kjærlighet, eller man uttrykker det gjennom tjenester eller gaver. Tid, ord og klemmer er sjeldne.

Barnevakten fortalte at sønnen vår pleide å fortelle henne at han var glad i henne. Så lo hun litt og var litt flau.

Jeg prøvde da å forklare at i vår kultur viser vi mennesker at vi er glade i dem på ulike måter – med ord, klemmer, tjenester og gaver, eller ved å bruke tid sammen. Jeg fortalte at vi prøver å oppmuntre hverandre til å vise hverandre at vi setter pris på hverandre.

  

Barnslig påvirkningskraft

Det er flott å se hvordan våre barn kan påvirke kulturen i familiene rundt oss. Det er også oppmuntrende å merke hvor mye våre barn setter pris på familiene rundt oss.

Vi kom hit fordi vi har blitt vist så mye kjærlighet. Vår Far elsket oss så høyt og vi ønsker å dele den kjærligheten med de rundt oss.

   

Vil du være med og bidra til at våre utsendinger kan formidle Guds kjærlighet til mennesker i Kinaregionen? Det viktigste du kan gjøre er å be for både utsendingene, familiene deres og menneskene de blir kjent med.

  

Du kan også gi en gave til dette arbeidet ved å trykke på banneret under:

Vil du bli fast giver? TRYKK HER.


Stedlig representant

 

Today's Quote

5Mos 4:31a For Herren din Gud er en barmhjertig Gud. Han skal ikke slippe deg og ikke la deg gå til grunne.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.