– All skepsis borte

Foto: Ungdomsmøte i Potosi. 

I løpet av de to første ukene i november hadde vi i Sør-Amerika besøk av elever fra av NLMs videregående skoler. – Det jeg har opplevd og de menneskene jeg har møtt har åpnet en sterk flamme for prosjektet, sier en av elevene.

I år er vi så heldige at 5 av NLMs videregående skoler i Norge har valgt å samle inn penger til NLMs arbeid i Sør-Amerika, de fleste med fokus på de sosiale prosjektene vi støtter.

Representanter fra Nordborg, Hans Nilsen Hauge og Drottningborg fikk besøke Peru, mens elever fra Kvitsund og Val besøkte Bolivia.

   

Variert og hektisk program  

De fire elevene som besøkte Bolivia hadde et hektisk program der de blant annet fikk besøke prosjektarbeidet som drives i Cochabamba og Potosí, de fikk oppleve Saltsjøen i Uyuni, allehelgensdag i Sucre, besøke menighet og jenteinternat i landsbygda Acasio, bestige fjelltoppen Tunari som ligger 5000 moh, møte med generalsekretær i ICEL samt flere kirkebesøk.

  

  

Elevene fra Val vgs sier følgende om turen:

  

– All skepsis borte

– Turen til Bolivia har vært et minne for livet. Det jeg har opplevd og de menneskene jeg har møtt har åpnet en sterk flamme for prosjektet. Jeg kom til landet med fordommer og litt skepsis og kan med glede si at jeg sitter igjen men null skepsis, mange gode minner og et godt utgangspunkt for å starte bistandsprosjektet. Tusen takk for muligheten NLM!

– Hans Olav

   

– Fint å se at foreldre lærer å oppdra barna på en god måte!

– Det har vært en fantastisk tur. Jeg er så utrolig takknemlig over at jeg har fått muligheten til på å utforske Boliva. Det har vært fint å se mennesker komme til tro på Jesus, og å se at foreldre lærer å oppdra barna sine på en god måte. Med denne turen fikk jeg ikke bare en ordentlig boost, men også en opplevelse for livet.

– Erlend


Stedlig representant

Stedlig representant

Sør-Amerika

+51 958 346 896

Misjonærblogger

Today's Quote

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.