> NLM - The World for Christ -... / Internasjonalt / Øst-Afrika / Nyheter / Innsamling til Afrikas hornInnsamling til Afrikas horn

Tørkekatastrofen på Afrikas horn har rammet millioner av mennesker. NLM har en egen innsamling for å avhjelpe katastrofen.

– Vi har samarbeidspartnere både i Kenya, Etiopia og andre områder på Afrikas horn, som alle er rammet og som kan bidra, sier Rune Mjølhus, regionleder for Øst-Afrika.  

Tørkekatastrofen på Afrikas horn har rammet millioner av mennesker. Det har tidligere vært meldt at tørkekatastrofen kan ramme så mange som ti millioner mennesker. Situasjonen er svært alvorlig, men det er heldigvis startet opp mye ulikt nødhjelpsarbeid på Afrikas horn.

– I denne sammenheng blir NLM små, og våre bistandsprosjekter har et langsiktig fokus. Men våre samarbeidspartnere melder nå om ulike behov. Samarbeidskirkene våre både i Etiopia og Kenya har ulike prosjekter som kan avhjelpe nød. Vi håper å kunne bidra med flere hundretusen kroner fra NLM, sier Mjølhus.

Mjølhus forteller at pengene vil bli fordelt til de ulike land og ulike samarbeidspartnerne etter konkrete behov. – Om noen få dager sender vi også Tore Vågen til området for å kartlegge situasjonen og finne ut hvordan vi best kan bidra. Han har nødhjelpserfaring fra tidligere tørkekatastrofer både i Etiopia og i Kenya.

Det er opprettet en egen konto for dette med kontonummer 3000 26 33910, vennligst merk innbetalingen "Tørken på Afrikas horn".

Vær med og støtt det langsiktige arbeidet i Øst-Afrika med å bli Øst-Afrika-fadder! Med din hjelp kan vi drive helsearbeid, evangelisering og utdanning. 

Foto: Marit Vågen


Today's Quote

5Mos 4:31a For Herren din Gud er en barmhjertig Gud. Han skal ikke slippe deg og ikke la deg gå til grunne.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.