Nyheter

Wednesday 18 May 2016

– Takknemligheten her er noe som skinner gjennom hos mange, og det er noe vi har mye å lære av, skriver Trine Josdal og Ida Malde. De har det siste året vært volontører på Voi i Kenya.

Monday 09 May 2016

Familien Norbø skal arbeide med å opprette barne- og ungdomsarbeid i kirker ved Kiabakari og rundt om i Mara-distriktet i Tanzania. Bli kjent med Gaudencia, en av de frivillige engasjerte i arbeidet.

Monday 02 May 2016

Midt i mars var det tid for den årlige konferansen i Øst-Afrika. Alle utsendingene kom til Nairobi for en uke med samtaler om arbeidet, åndelige samlinger og fellesskap.

Thursday 28 April 2016

I Øst-Afrika samarbeider NLM tett med de nasjonale kirkene og lokale kristne for å bedre folks liv og nå enda flere mennesker med evangeliet.

Friday 15 April 2016

Flymisjonen MAF betjener 170 organisasjoner og kirker i verdens yngste nasjon Sør-Sudan. NLM-misjonær Eivind Johannes Lindtjørn forteller i denne videoen om sin hverdag i Juba og Sør-Sudan. 

Monday 11 April 2016

I fire måneder skal Olaug Husby være på sykehuset i Bunda, hvor hun arbeidet for over tjue år siden. Nedslitt utsyr, manglende personell og mange sterke inntrykk har preget oppholdet hennes der. 

Thursday 10 December 2015

Under et stort, skyggefullt tre i en landsby sitter en gruppe på om lag 20 menn og kvinner, for å høre mer om vannprosjekt og helseundervisning i Tana North District i Kenya. Nomadefolket ønsker å lære mer.

Monday 30 November 2015

Etter et par måneder med undervisning, forberedelser og ikke minst forventning på Fjellhaug har TeFT-gjengen nå bosatt seg på NLMs tomt i Nairobi.

En ektemann viser oss store forandringer i hjemmet sitt, etter at hans kone har deltatt på helse- og hygieneundervisning i Tana North District i Kenya.

Thursday 05 November 2015

Det er en utfordring å skulle koordinere føtter og hender – og prøve å sy rett samtidig! Men håpet er at syundervisningen kan hjelpe kvinnene til å kunne starte opp en egen liten business med for eksempel å sy klær.

Friday 30 October 2015

NLM har en rik historie i Øst-Afrika. Men evangeliet må stadig lenger ut, og vi arbeider med nye metoder og satsingsområder.

Thursday 24 September 2015

En svigermor i Tana North District i Kenya hadde sett hvor mye nyttig svigerdøtrene hadde lært på helseundervisningen i TWSP. Dette ønsket hun også å lære seg.

Friday 19 June 2015

For første gang i Soma Biblias historie er det nå dannet et styre med representanter både fra Tanzania, Norge og Danmark.

UTSYN

Tuesday 07 April 2015

Det grusomme terrorangrepet i Garissa i Kenya får ingen direkte betydning for NLMs misjonsarbeid i landet. – Alle våre ansatte, både nordmenn og nasjonale, opplever situasjonen som rolig, sier Rune Mjølhus, NLMs stedlige representant i Kenya.

Tuesday 31 March 2015

– Det beste med å jobbe her er å få møte mennesker, og få anledninger til å dele tro når tiden er moden, sier Britt Jorun. Joseph nikker og er enig. – Vår oppgave er å tjene Gud og mennesker.

Friday 27 March 2015

Det nystartede prosjektet vårt i Tana distrikt øst i Kenya har hatt en god begynnelse. Foreløpig har vi lese- og skriveopplæring i én by. Nå er det registrert 44 elever.

Wednesday 25 March 2015

NLMs Øst-Afrikakonferanse 9.-15. mars samlet små og store til rapporter, diskusjoner, lek og forkynnelse. Voi-veteranen Gideon Mumo holdt bibeltimene med temaet «Kristus».

Thursday 19 March 2015

Vi som har fått være med årets TeFTere med 11 flotte ungdommer, har opplevd dette igjen og igjen de ukene vi har hatt sammen med dem. 

Friday 06 March 2015

Å bo i bushen vil for noens forestillinger være et ensomt liv. Langt øst i Kenya er vi tre norske som bor 2 kilometer utenfor en liten by. Området er en type ørken, men folket i sine enkle hytter har lært seg å takle det.


Today's Quote

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.