Nyheter

Wednesday 10 January 2018

Bli bedre kjent med arbeidet til MAF (Mission Aviation Fellowship), NLMs samarbeidsorganisasjon i Øst-Afrika! I denne filmen møter du Eivind Johannes Lindtjørn, MAF-pilot og utsending for NLM. Han har også produsert filmen.

Soma Biblia skal stå for produksjon og salg av sangboken "Tumwabudu Mungu Wetu” til ELCT. Det betyr et stort skritt på veien mot økonomisk uavhengighet for litteraturmisjonen.

– Kirkens tyngdepunkt er flyttet til det globale sør, var innledningen til Dr Agnes Abuom i Kirkenes verdensråd under partnermøtet mellom NLM, EECMY, ELCT og ELCK.

Thursday 09 November 2017

– En bevisst kristen familie er en kraftfull misjonsstasjon der den er plassert, sier Geir Magne Engås. Til høsten tar han og kona Margareth over som ledere for TeFT familie.

Barnas Misjonsprosjekt 2017/2018 skal ha Tanzania i fokus. Denne første episoden er ment som en introduksjon til årets prosjekt, og gir et innblikk i landet og alt Linkus skal oppleve på sin reise.

Da kenyanere gikk til valg 8. august 2017 var det forventet et jevnt resultat. Sittende president Kenyatta ble erklært vinner, men opposisjonen hevder at de vant ved valgfusk.

Friday 05 May 2017

"En giraff i leiren," ble det ropt på NCS-leirskolen. Camping i Kenya byr på annen spenning enn i Norge.

Thursday 04 May 2017

Sør-Sudan, verdens yngste nasjon, er herjet av borgerkrig og sult. FN advarer om folkemord. Men ved hjelp av Mission Aviation Fellowship (MAF) når kristne inn med både nødhjelp, bistand og evangeliet til unådde folkeslag.

Tuesday 02 May 2017

I Tanzania arbeider NLM-utsending Roger Gihlemoen med å produsere fem animasjonsfilmer om bibelhistorien, kalt "Urithi wa Adamu" (Adams arv), som blir Øst-Afrikas første motion capture hel-animerte serie. Her får du møte noen av skuespillerne.

Les mer | Første produksjonsblogg

Monday 01 May 2017

I Øst-Afrika samarbeider NLM tett med de nasjonale kirkene for å utruste de kristne til å nå sine egne. Vi driver også bistandsarbeid og satser strategisk for å nå en av verdens minst nådde folkeslag med evangeliet.

Friday 21 April 2017

Kvar dag møter utsendingane våre i Aust-Afrika menneske som er skapt og elska av Gud. Dei fleste er ikkje interesserte i å snakka om tru, men nokre tek kontakt. Dei er på jakt etter sanninga.

Tuesday 11 April 2017

Det er givende å arbeide for å hjelpe mennesker og lokalsamfunn til en bedre og tryggere hverdag. Men det er slitsomt når befolkningen ikke ser verdien i hjelpen de tilbys, skriver en av NLMs utsendinger i Bangale i Kenya.

Gåte: Hva har presten, piloten, journalisten, animatøren og læreren til felles?

UTSYN

Friday 03 March 2017

De syv familiene som har startet er svært positive og motiverte. Barna trives og foreldrene er særlig takknemlige for at de kan sitte sammen og ta til seg av undervisningen, sier Rune Mjølhus, leder for Teft Familie.

– Hun skulle bli misjonær, barna skulle bli misjonærbarn og jeg skulle bli misjonærkone. Så stakk jeg hånda i lomma og fant mulighet til å lage film, skriver Roger Gihlemoen i Tanzania.

Monday 19 December 2016

I mange av våre misjonsland går den åndelige og fysiske virkeligheten hånd i hånd – også i folks bevissthet.

Tuesday 13 December 2016

Andika Maisha, “Skriv livet”, er et skrivekurs for tanzanianere. Hvem kommuniserer best til mennesker i Tanzania? Er det oss nordmenn og dansker, eller tanzanianerne selv? 

TV-aksjonsdagen 2016 til inntekt for Røde Kors sitt arbeid startet med gråvær, men det ble en nydelig dag i Nairobi.

Folket i den avsides landsbyen i Øst-Kenya ønsket vann- og helseprosjektet vårt velkommen med åpne armer. Nå er prosjektet godt i gang, og oppslutningen er fremdeles god.

På den norske skolen i Kiabakari er det litt færre elever enn i enn vanlig norsk klasse. De tre elevene som går der har en spennende skolehverdag og får gjøre mye utenom det vanslige. 


Today's Quote

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.