NLM Norway

NLM Norway is the division for NLM's activities in Norway.

The leader is titled "Leader NLM Norway" and works with an Association consultant, HR consultant, administration consultant, office secretary, Leader of NLM School and Kindergarten department, educational consultant, and NLM Young department.
The latter department is headed by Leader NLM Young and a team of teenage consultant, children and family consultant and a project coordinator. A number of other persons are to varying degrees related to the department.
Please contact us for questions on hovedkontoret@nlm.no

Wednesday 28 June 2017

På Tryggheim videregående var det to elever som hadde ekstra god grunn til å være fornøyd med vitnemålet denne våren. Marie Hansen og Henrik Friis fikk henholdsvis 23 og 24 seksere av 25 mulige.

Det går mot rekorddeltagelse for konferansen i regi av NLM kvinnenettverk i september. I midten av juni var det påmeldt 150 deltakere mot 40 til samme tid i fjor.

UTSYN

Thursday 01 June 2017

– Dette er en stor dag. Vi håper tiltaket vil bety mye for misjonen, sa Ola Tulluan under åpningen av Seniorkompetanse Fjellhaug den 30. mai.

– Misjonsoppdraget er enno ikkje fullført, så ein bønedag for dei folkegruppene som er minst nådde, er veldig viktig, seier leiar for NLM utland Hjalmar Bø. – Aktuelt materiell er no tilgjengeleg, opplyser informasjonsrådgjevar Elise Haugland.  

Saturday 08 April 2017

Nå kan du være med og påvirke sammensetningen av styrer og råd i Misjonssambandet. Valgkomiteen ønsker forslag på kandidater til valgene under generalforsamlingen i 2018.

Hans Johan Sagrusten og Ingvald André Kårbø skal halde bibeltimar på GF 2018. Leiar NLM Norge Kåre Johan Lid opplyser at temaet for generalforsamlinga vert «Nærmere». 

Misjonssambandet utsetter neste års generalforsamling, GF 2018, til uken etter det som først ble bestemt. De nye datoene er 3.–8. juli. 

Både i Bergen og Hamar blir NLMs fellesskap til kirker.

Thursday 24 November 2016

Det ble en fin avslutning etter en lang og variert tjeneste da NLM inviterte forkynner Gunnar Hamnøy til avskjedsmarkering onsdag 23. november.

Monday 15 June 2015

Slik sørger du for at registreringen av fullmakt til GF 2015 går som smurt.

Forkynner Odd-Åge Ågedal har blitt pensjonist, etter lang og tro tjeneste for misjonen. NLM Norge takker for innsatsen!

Takk for ditt forslag til kandidat til valg på GF 2015.

Vår neste samling er NLM Kvinnenettverk 8.-10. september 2017. Mer informasjon kommer snart!

Tuesday 03 December 2013

Misjonær og forkynner Kirsti Strand blir pensjonist og går inn i en ny tilværelse. Men hun blir ikke «avskiltet» av den grunn!

NLM Norge og Fjellhaug internasjonale Høgskole arrangerte 1. mai temamøte om "Israel og menigheten".

Friday 03 May 2013

Forkynner Asbjørn Vegge blir snart 67 år og det ble markert på hovedkontoret.

Forkynner Jakob Middelthon ble 67 år og vi feiret her på hovedkontoret. Han har ingen planer å gi seg og fortsetter med en litt redusert stilling.

På generalforsamlingen i sommer ble det vedtatt en strategi for NLM Norge, 2012-2020. Strategien forteller at det skal utarbeides et veiledningstilbud for nye og etablerte misjonsfellesskap i NLM.


Today's Quote

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.