> Fellesskap 19 / Nyheter / NettverkNettverk

På Fellesskap 18 kan du bli med i flere nye nettverk

I løpet av Fellesskap 18 vil det være nettverkssamlinger for de som har samme tjeneste i fellesskapet. I nettverkssamlingene blir det både undervisning, tid til samtale og erfaringsdeling. Her finner du oversikt over hvilke nettverk vi tilbyr i 2018. 

  
Nytt av året er to nye nettverk. Vi ønsker å tilby noe til de som står i en bønnetjeneste i våre fellesskap, og vi ønsker et nettverk for de som driver med evangeliseringsarbeid.

Oversikt over nettverkene du kan melde deg på:

Barne- og familiearbeid, ledet av Siren Klungland Moi. Er du engasjert i et barnelag, en søndagsskole eller på andre måter jobber for å dele evangeliet med barna og de unge er dette nettverket for deg. Føbe Elise Edvartsen fra Filadelfiakirken vil delta med undervisning om hvordan tar vi oss av barn og unge helhetlig og om hvordan vil legger til rette for barn og familier.

Tenåringsarbeid, ledet av Øivind Ruud Kringstad. Livet som tenåring byr på oppturer og nedturer. Mange tar sine viktigste valg i denne perioden. Hvordan kan vi som ledere for tenåringene være til hjelp og støtte i denne perioden av livet? Dette er noe av det vi ser nærmere på i nettverk for tenåringsarbeid.

Studentarbeid, ledet av Ingvild Hellenes. Tenk deg at din menighet vinner 300 millioner i Lotto. Pengene skal brukes til å utruste unge voksne til å dele evangeliet i ord og handling, og du har ansvar for strategien. Hva bruker du pengene til?
På studentnettverket i år ser vi nærmere på hva som fører til at vi lever for mer enn oss selv. Og kanskje litt på hva som kan stå i veien. Hvordan kan studenter i menigheter stå sammen om å bety en forskjell utenfor kirkens vegger?
Ingvild Hellenes (NLM ung) leder nettverket, og Eirik Soldal er med oss i samtalen. Han er medpastor i Bjølsen Misjonskirke i Oslo, og teologistudent med bakgrunn fra utadrettet studentarbeid i Laget.

Forsamlingsledelse, leder at Christian Lilleheim. Nettverket forsamlingsledelse har fokus på ulike muligheter og utfordringer man har i å lede et forsamlingsarbeid. Deler av gruppesamtaler og opplegg vil tilrettelegges ut fra om du er leder i en stor eller liten forsamling. Elisabeth Giske fra Salt Bergenskirken birar med undervisning.
  
Forkynnelse og teologi, ledet av Kåre Lid. På nettverket vil det handle om vi i større grad kan være hyrder og veiledere gjennom forkynnelse, enn å gjøre det ved verv, stillinger og posisjoner. Vi vil fokusere på hva vi forkynner i forsamlingene. Kommer bredden i Guds Ord frem?

Sang, musikk og lovsangsledelse. Sang og musikk er en veldig viktig del at det kristne arbeidet. Ikke minst på våre samlinger, møter og gudstjenester. I dette nettverket vil vi dele erfaringer fra det å drive et godt arbeid på dette området, som gir løft til fellesskapet.

Flerkulturelt, ledet av Janet Seierstad og Mons Gunnar Selstø. Vi brenner for at alle misjonsfelleskap kan få kontakt med de internasjonale miljøene. To sentrale områder i flerkulturelt arbeidet er det diakonale og evangeliserende fokus. I år vil vi fokusere på de sidene ved flerkulturelt arbeid.
Diakonale – Her blir det undervisning og mulighet for å dele erfaringer om hvordan vi gjør oss tilgjengelig for å møte behov i det internasjonale miljøet.
Evangeliserende - Vi ser på forskjellige modeller for best å skape møteplasser der evangelisering kan skje. Vi deler også forskjellige perspektiver og forskjellige tilnærminger for evangeliserende arbeidet.

Sjelesorg i fellesskapet, ledet av Grete Martinsen. Omsorgen for den enkelte har til alle tider vært en viktig del av den kristne tjenesten. Her kan du få nyttig hjelp til å stå i en så viktig tjeneste.

Bønnevettverk, ledet av Signe og Nils Walde. Dette er et nytt nettverk i år. Her møter du andre som har et hjerte for å drive et bønnearbeid. Tove Stang Karlsen fra NLM Hamarkirken og Jon Steinar Kjøllesdal fra Norsk bønneråd deltar med undervisning. Lurer du på hvordan du kan engasjere andre til aktiv bønnetjeneste er dette et godt valg.
    


Today's Quote

1Kor 6:20 Dere er dyrt kjøpt! La da legemet være til ære for Gud!

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.